Antena 3 CNN Coronavirus Cozi uriașe la centrele de vaccinare Romexpo și Palatul Copiilor după ce Registrul Național de Vaccinare a fost blocat două ore

Cozi uriașe la centrele de vaccinare Romexpo și Palatul Copiilor după ce Registrul Național de Vaccinare a fost blocat două ore

Persoanele care au ajuns astăzi la centrele de vaccinare de la Romexpo și Palatul Copiilor, din București, au fost nevoite să aștepte la cozi lungi după ce Registrul Național de Vaccinare a fost blocat timp de două ore, ceea ce a cauzat întârzierea eliberării adeverințelor de vaccinare.

Cozi uriașe la centrele de vaccinare Romexpo și Palatul Copiilor după ce Registrul Național de Vaccinare a fost blocat două ore
de Adelina Miron    |    05 Mai 2021   •   12:43

Registrul Național de Vaccinare a întâmpinat probleme cu înregistrarea persoanelor și cu eliberarea adeverințelor de vaccinare timp de două ore. Oamenii au venit de la primele ore pentru a se imuniza.

"Momentan, experimentăm dificultăți in operarea aplicației, revenim în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere", au transmis autoritățile într-un anunț pe site-ul https://adulti.renv.ro.

Sistemul a redevenit funcțional în jurul orei 11.00. Priroitate în procesul de înregistrare și de eliberare a adeverințelor de vaccinare au persoanele venite în intervalul orar 8.00 – 9.00.

Dificultăți în fluxul de vaccinare au fost întâmpinate și la primul centru de vaccinare drive-thru din Oradea. Și acolo persoanele care au dorit să se vaccineze au trebuit să aștepte zeci de minute, transmite Digi24.

×
Subiecte în articol: imunizare cozi Romexpo
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close