Antena 3 CNN Coronavirus Dialog revoltător între un medic infecționist și călătorii din tren. A început un adevărat scandal fiindcă i-a rugat să poarte mască!

Dialog revoltător între un medic infecționist și călătorii din tren. A început un adevărat scandal fiindcă i-a rugat să poarte mască!

Purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în aer liber, în zonele aglomerate, în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit legii. Totuși, acest lucru nu prea se întâmplă în trenurile CFR.

Dialog revoltător între un medic infecționist și călătorii din tren. A început un adevărat scandal fiindcă i-a rugat să poarte mască!
de Claudia Simion    |    06 Aug 2020   •   19:22

Adriana Moțoc, medic infecționist, a povestit experiența ei nefericită atunci când circula cu trenul. Medicul, care călătorea pe ruta Eforie Nord-București, a mărturisit că s-a simțit umilită și amenințată în momentul în care le-a spus oamenilor din vagon că trebuie să poarte mască.

Dialogul dintre medic și călători:

 ”Vă rog frumos să vă puneţi mască! Mă mut mai încolo!”, le-a spus medicul.

Călătorii au răspuns: ”Vă rog să vă mutaţi mai încolo! Din cauza la de ăştia a ajuns ţara asta aşa!”.

Adriana Moțoc a declarat că nepurtarea măștii în astfel de situații e foarte riscantă pentru sănătatea celor din jur.

”Nu aveau măşti.Şi i-am rugat frumos să-şi pună mască. În momentul acela, am fost certată, să spun, că de ce trebuie să-şi pună mască şi le-am spus pentru că aşa e legea. Fără să le explic exact care este importanţa măştii din punct de vedere epidemiologic.  După care au început să râdă de mine. La un moment dat, domnul a zis lasă că îţi arăt eu când cobori.  

M-am simţit destul de umilită. Ceilalţi purtau masca sub bărbie.  Când a venit conductoarea prima oară i-am semnalat situaţia şi aşa, zâmbind şi foarte moale, a zis da, da, trebuie să purtaţi mască că aşa e legea acum şi a plecat mai departe”, a mai spus medicul.

×
Subiecte în articol: Adriana Moțoc medic infecționist
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close