Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Monica Pop: "Ce s-a întâmplat și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele anti-COVID indicate au fost retrase între timp"

Dr. Monica Pop: "Ce s-a întâmplat și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele anti-COVID indicate au fost retrase între timp"

Dr. Monica Pop invitată sâmbătă în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 și a criticat dur informațiile contradictorii comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, de la debutul pandemiei și până în prezent, făcând referire la medicamentele care întâi au fost recomandate în tratamentul COVID-19, apoi au fost retrase.

Dr. Monica Pop: "Ce s-a întâmplat și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele anti-COVID indicate au fost retrase între timp"
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   23:00

"Ce s-a întâmplat și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele care au fost indicate (n.r. pentru COVID-19) au fost retrase între timp. Ba că e bun, ba că nu-i bun. Ca și cu masca știm foarte bine.

Mi se pare inadmisibil să li se interzică unor doctori să folosească ceva. Dacă doctorul a constatat că îi merge bine pacientului cu un tratament de ce să i-l interzici și pentru ce? Să răspundă el, dacă greșește." a declarat Monica Pop la Antena 3.

Dr. Monica Pop a făcut referire la medicamentele care întai s-au administrat bolnavilor COVID din toată lumea, după care au fost retrase de aceleași organizații care inițial de recomandaseră. Printre acestea, Hidroxiclorochina (Plaquenil), Kaletra sau Remdesivir, incluse în primele scheme de tratament anti-COVID.

"Decidenții voiau să moară (n.r. pacienții COVID) nu să se facă bine. Că altfel nu se poate crede că puteau să facă așa ceva. De ce nu-i trage la răspundere nimeni pe cei care au făcut asta?"

×
Parteneri
A murit unul din cei mai renumiți meteorologi români!
x close