Antena 3 CNN Coronavirus Fabrică de pantaloni închisă din cauza pandemiei de coronavirus

Fabrică de pantaloni închisă din cauza pandemiei de coronavirus

O fabrică de pantaloni din județul Covasna, care are peste 200 de angajați, a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus.

Fabrică de pantaloni închisă din cauza pandemiei de coronavirus
Sursa foto: Hepta
05 Iun 2020   •   10:50

Este vorba despre fabrica pantaloni RHM Pants din localitatea Estelnic, județul Covasna, care aparține producătorului german Dr. Bock Industries.

Compania germană anunță că, din cauza crizei generate de COVID-19, sunt mai puține cereri și s-au anulat comenzi de către cei mai importanți clienți.

„Prin urmare, Consiliul de administrație și Consiliul de supraveghere au decis închiderea uzinei RHM Pants din Estelnic (România), deoarece pierderile nu pot fi compensate prin măsuri pe termen scurt și nu se preconizează o redresare pe termen scurt a pieței”, arată compania.

Directoarea fabricii de pantaloni din Estelnic, Livia Damian, a declarat că nu a fost informată până la această oră despre închidere: „Nu știu nimic despre vreo decizie de închidere a fabricii”.

RHM Pants a fost fondată în anul 1992, fiind una dintre cele mai mai companii de pantaloni din România. Dr. Bock Industries este o companie germană înființată în 1984, furnizor pentru branduri de îmbrăcăminte precum Gant, Hugo Boss, Marc O'Polo, Zegna, Raffaelo Rossi sau Windsor.

Producătorul german are fabrici deschise în Germania, Italia, Bulgaria, Ucraina și România.

×
Subiecte în articol: coronavirus Covasna
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close