Antena 3 CNN Coronavirus Focar de coronavirus la Secția Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Câmpina

Focar de coronavirus la Secția Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Câmpina

Cinci cadre medicale au fost confirmate cu Covid la Secția Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Câmpina, unitate desemnată spital-suport Covid. Potrivit Prefecturii Prahova, în județ au fost confirmate alte două focare noi la două societăţi comerciale din Ploieşti şi Ariceștii Rahtivani.

Focar de coronavirus la Secția Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Câmpina
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2020   •   16:00

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, personalul din cadrul Secției Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Câmpina confirmat pozitiv cu COVID-19 a fost izolat şi s-a efectuat şi dezinfecția spațiilor.

Mai mult, graficul de lucru a fost refăcut, astfel încât activitatea unităţii spitaliceşti să se desfășoare în condiții normale.

Alte doua focare COVID-19 confirmate la două societăţi comerciale din Judeţul Prahova

7 angajați dintre cei 25 testați la o firma din Ariceștii Rahtivani, au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus. 

De asemenea, 31 de angajați dintre cei 212 testați la o firma din Ploieşti au fost confirmaţi pozitiv cu Covid

 „Angajații au fost testați în vederea efectuării unui training în afara țării pentru un proiect nou. Toți cei depistați pozitiv sunt izolați și sunt asimptomatici în prezent, iar contacții direcți ai acestora au fost carantinați. Activitatea a fost reorganizată astfel încât să nu afecteze procesul de producție și spațiile au fost igienizate”, se mai arată în comunicat.

Prefectura Prahova a precizat că în județ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 164 de noi cazuri de Covid și 6 decese.

Incidența cumulată a cazurilor active, din ultimele 14 zile, din județ, raportată la 1000 de locuitori, este de 1,99, notează Mediafax.

 

 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close