Antena 3 CNN Coronavirus Gigi Becali: ”Mai bine mor decât să mă vaccinez. N-am niciun cunoscut care a murit de COVID. Virusul e un fleac, o răceală”

Gigi Becali: ”Mai bine mor decât să mă vaccinez. N-am niciun cunoscut care a murit de COVID. Virusul e un fleac, o răceală”

Vaccinul anti COVID este interzis într-o clinică din București! Gigi Becali interzice vaccinarea la clinica sa pentru că susţine că există medicamente care tratează COVID, deci nu e nevoie să facem vaccin.

Gigi Becali: ”Mai bine mor decât să mă vaccinez. N-am niciun cunoscut care a murit de COVID. Virusul e un fleac, o răceală”
de Mihaela Bîrzilă    |    24 Ian 2021   •   13:36

Omul de afaceri susține că și-a tratat întreaga familie de COVID și toți cunoscuții. Am fi putut scăpa de coronavirus în 3-4 luni, dacă autoritățile ar fi avut bărbăția să ia deciziile corecte, susține Becali, care face apel la Guvern să dea o ordonanță și să oblige farmaciile să vândă tratament pentru COVID la prețuri de cost. Becali susține că un bolnav de COVID poate să se vindece cu 5-10 dolari, fără să mai ajungă la spital. Milionarul susține că nu se vaccinează nici el nici familia lui.

”Pentru ce să mă vaccinez? Niciodată în viața mea nu mă vaccinez, chiar dacă știu că mor și nu mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani... tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece... un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez” a spus Gigi Becali, în exclusivitate la Antena 3. 

”Încercam să convingem Ministerul Sănătății să bage Ivermectina ca tratament pentru că francezii și nemții l-au aprobat. Cu Ivermectina te vindeci cu 5 euro și e și de 10 ori mai bună. Nu o am în clinică, o dau doar prietenilor, nu se poate vinde oficial. La Arbidol nu e problerma, dar Ivermectina o cumpăr eu din Ucraina, costă 5 dolari”.

Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el

”Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro... Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el”.

”Să bage de mâine Ivermectina în România în farmacii și obligam farmaciile să bage la preț de cost că suntem în război. Arbidol, vitamina C si D si zinc la pret de cost și în 2 zile am termina cu COVIDUL... 70 de grade.. ce e aia cu vaccinul... mai ținem masca... o tampenie” a încheiat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali vaccin COVID-19
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close