Antena 3 CNN Coronavirus Un fotbalist de la Juventus se luptă cu COVID-19 de mai bine de o lună. A fost testat de patru ori, iar rezultatul a fost de fiecare dată pozitiv

Un fotbalist de la Juventus se luptă cu COVID-19 de mai bine de o lună. A fost testat de patru ori, iar rezultatul a fost de fiecare dată pozitiv

Paulo Dybala, jucător al echipei Juventus Torino, se luptă în continuare cu COVID-19, chiar și la o lună după ce a fost infectat.

Un fotbalist de la Juventus se luptă cu COVID-19 de mai bine de o lună. A fost testat de patru ori, iar rezultatul a fost de fiecare dată pozitiv
Sursa foto: Instagram
de Claudia Simion    |    29 Apr 2020   •   11:20

Fotbalistul stă în izolare de pe 11 martie, cu multe zile înainte să fie testat. A fost depistat cu coronavirus de pe 21 martie. Și iubita lui, Oriana, a fost confirmată pozitiv.

Sportivul a fost testat de patru ori până acum și de fiecare dată rezultatul a fost pozitiv, potrivit As.

„Am avut simptome puternice, dar astăzi mă simt deja mai bine. Acum mă pot mişca mai uşor, pot merge şi voi încerca să mă antrenez. Abia puteam respira, nu puteam face nimic mai mult de cinci minute, iar muşchii mă dureau. Din fericire, eu şi Oriana suntem mai bine acum”, a spunea Paulo Dybala în martie.

Cu toate că anunța că se simte mai bine, infecția nu a fost eliminată din organismul sportivului.

Alți doi fotbaliști de la Juventus, Daniele Rugani și Blaise Matuidi, au fost confirmați cu coronavirus, însă ambii s-au vindecat deja.

„Daniele Rugani şi Blaise Matuidi au fost testaţi, conform protocolului, de două ori pentru coronavirus. Rezultatele au fost negative. Jucătorii s-au videcat complet şi nu se mai află în carantină”, a anunțat clubul, potrivit juventus.com.

×
Subiecte în articol: Paulo Dybala Juventus Torino coronavirus
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close