Antena 3 CNN Coronavirus Mărturie din Spitalul-groazei din Suceava: "Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții"

Mărturie din Spitalul-groazei din Suceava: "Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții"

Nepoata unui pacient de 68 de ani, care a murit luni dimineață în Spitalul Județean din Suceava, a povestit cum a aflat cumplita veste despre bărbatul care şi-a găsit sfârşitul în spitalul-groazei.

Mărturie din Spitalul-groazei din Suceava: "Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții"
Sursa foto: Forțele Aeriene Române
de M.Z.    |    31 Mar 2020   •   13:32

Pacientul fusese internat în urmă cu patru zile, cu simptome de astm şi nu ar fi fost testat pentru coronavirus, iar familia așteaptă acum să afle rezultatul testelor făcute după deces, susţine nepoata sa, Gianina Ursu, potrivit g4media.ro.

”Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă”, a spus Gianina Ursu.

”Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”, a mai spus Gianina Ursu.

Este carantină totală în Suceava. Oraşul este închis şi toate intrările sunt păzite de poliţişti, care îi verifică pe cei care intră şi ies din localitate. Măsura fără precedent a fost luată după ce numărul morţilor şi al celor infectaţi a crescut alarmant în ultimele zile. Pacienţii erau internaţi în mai multe secţii ale Spitalului Judeţean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din România.

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni seara că prin ordonanța militară nr. 6 se instituie carantina asupra orașului Suceava și a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că luni seara erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în țară și 65 de decese, cele mai multe cazuri fiind din Suceava.

×
Subiecte în articol: Suceava coronavirus
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close