Antena 3 CNN Coronavirus Militarii trimiși la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: "Sunt răsfățați și total nepregătiți. Îmi pare rău pentru dânșii"

Militarii trimiși la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: "Sunt răsfățați și total nepregătiți. Îmi pare rău pentru dânșii"

Medicii militari trimiși pentru a organiza activitatea Spitalului Județean Suceava au transmis că medicii de acolo sunt "răsfăţaţi şi total nepregătiţi".

Militarii trimiși la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: "Sunt răsfățați și total nepregătiți. Îmi pare rău pentru dânșii"
Sursa foto: hepta
05 Apr 2020   •   12:38

Secretarul de stat Ionel Oprea a spus că a întâlnit medici care au refuzat să poarte echipamente și că unele cadre medicale nu înțeleg gravitatea situației.

„Nu înţeleg nişte precepte epidemiologice clare, îmi pare rău pentru dânşii. Au fost nişte răsfăţaţi. Aşa se întâmplă în spitalele noastre când echipa managerială este nemedicală şi îi lasă pe medici în lumea lor, administraţia se ocupă de obiectivele lor”, a spus Ionel Oprea, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, Daniel Dedrioiu, noul manager al spitalului, a spus că a făcut instrucția personalului medical. „Degeaba avem echipamente bune dacă nu ştim să le purtăm, suntem foarte vulnerabili la contaminare”.

×
Subiecte în articol: militarii coronavirus
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close