Antena 3 Coronavirus Monica Pop: ”Vaccinul nu oprește nici boala, nici răspândirea ei. E experimental până în 2023”

Monica Pop: ”Vaccinul nu oprește nici boala, nici răspândirea ei. E experimental până în 2023”

de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   22:25
Monica Pop: ”Vaccinul nu oprește nici boala, nici răspândirea ei. E experimental până în 2023”
Sursa foto: Antena 3

Medicul Monica Pop spune că vaccinul anti-COVID nu va opri nici boala, și nici răspândirea ei, iar cât privește serul, susține că acesta este experimental în următorii doi ani.

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, se declară pro-vaccinistă, însă serul anti-COVID îi ridică suspiciuni.

”Vaccinul nu va rezolva problema de răspândire a virusului în niciun caz. Va putea rezolva asta în timp, nicio epidemie nu s-a oprit brusc.

Monica Pop: Vaccinul nu va rezolva problema de răspândire a virusului

Să facem o comparație cu gripa. De 15 ani, există vaccin și s-a eradicat gripa? Nu.

Vaccinul nu oprește nici boala și nici răspândirea ei. Orice vaccinat se poate contamina, doar că riscul e ceva mai mic, dar orice vaccinat poate fi infectat.

Vaccinul ajută ca persoana care face boala să facă o formă mai ușoară, deși înțeleg că sunt și unii de decedați. Dar în niciun caz nu oprește răspândirea ei (...).

Pop: Acest vaccin e experimental până în 2023

În plus, până acum, niciun fel de decident nu a spus care sunt contraindicațiile vaccinului.

Eu sunt o pro-vaccinistă, dar acest vaccin e încă un vaccin experimental până în 2022 sau 2023”, a spus medicul Monica Pop, sâmbătă, la emisiunea Descoperiți, de la Antena 3.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close