Antena 3 CNN Coronavirus Mugur Mihăescu: "Prostia a pornit de la ei! O să scoată un vaccin anti-frică, pentru că vaccinul nu va funcționa"

Mugur Mihăescu: "Prostia a pornit de la ei! O să scoată un vaccin anti-frică, pentru că vaccinul nu va funcționa"

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut din grupul umoristic Vacanța Mare, în prezent om de afaceri în domeniul HORECA, a vorbit luni seară, la Antena 3, despre deciziile luate de autorităţi în lupta cu COVID-19.

Mugur Mihăescu: "Prostia a pornit de la ei! O să scoată un vaccin anti-frică, pentru că vaccinul nu va funcționa"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    17 Aug 2020   •   22:30

Potrivit lui Mugur Mihăescu, în criza noului coronavirus ”statele cu bani au greșit”. ”În primul rând, dacă puneți cifrele anului trecut de mortalitate versus cifrele anului ăsta, mortalitatea este mai mică anul acesta la nivel global. Faptul că ni se prezintă doar niște cifre pe ecran... vorbesc de mortalitate în general...faptul că au îmbrățișat toți ideea pandemiei și s-au speriat liderii mondiali(...). Îmi pare foarte rău, nu aveau cum să dea înapoi și acum avem numai cifre pe ecrane, numai morți.(...)

Nu au cum să își recunoască prostia pentru că prostia a pornit de la ei.

Ei au marșat la OMS și au declarat că e pandemie o epidemie. Este o epidemie, este un virus! O să scoată un vaccin anti-frică, pentru că vaccinul nu va funcționa. Oamenii ăștia au inoculat cu frică să păstreze puterea și să își justifice prostia făcută”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: ”Prostia a pornit de la ei! O să scoată un vaccin anti-frică, pentru că vaccinul nu va funcționa”

Mugur Mihăescu: ”O singură măsură trebuia luată”!

Am fost apărătorul modelului suedez de la început. Are 5.900 de morți într-o perioadă foarte scurtă, după care la ei nu mai moare lumea. La noi o să avem la fel numărul de morți raportat la populație, dar într-o perioadă lungă”, a susținut Mugur Mihăescu.

Dacă eram la guvernare o singură măsură luăm! Primii bani pe care îi făceam luam 4000 de paturi ATI și spuneam lumii că avem ATI”, a mai spus el.

Mugur Mihăescu: Situația va exploda cât de curând în România

Până luni, 17 august 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 71.194 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 32.759 pacienți au fost declarați vindecați și 8.072 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 733 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Număr surpriză de cazuri de COVID-19! Câte teste s-au efectuat

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 223 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

×
Subiecte în articol: Mugur Mihăescu coronavirus vaccin
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close