Antena 3 CNN Coronavirus Fericit că s-a vindecat, Eduard, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Fericit că s-a vindecat, Eduard, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Eduard a fost infectat cu COVID-19 și a făcut live de pe patul de spital de la ”Matei Balș” pentru a-și anunța prietenii virtuali că se simte mai bine și vrea să facă mare paranghelie la externare.

Fericit că s-a vindecat, Eduard, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”
30 Mar 2020   •   10:55

Eduard L. a fost urmărit de zeci de mii de persoane, în urmă cu trei zile, când a transmis pe contul lui de sozializare imagini în care părea în stare gravă. Bărbatul purta o mască și respira cu mare dificultate. El îi îndemna pe toți să rămână în case și să se roage la Dumnezeu.

Bărbatul de origine rromă s-a autodeclarat vindecat și a anunțat toți prietenii că la ieșirea din spital va face un chef de zile mari și i-a sfătuit să-l aștepte cu porc și vin.

”Bună dimineața, băieți, azi mă simt chiar foarte bine, am sărit hopul, nu mai sunt bolnav. Gata, băieți, ăștia care sunteți mai bolnăviori, stați în casă, ăștia care sunteți mai tari, stați liniștiți că nu moare nimeni! Sunt bine, uite, beau și un ceai! Mi-a trecut, pregătiți țuica, vinul! ieri nu puteam să stau în fund, dar ia uite acum!

Măi, pregătiți berbecul, porcul, când vin acasă să-l tăiați. Fraților, vă spun sincer, când vin acasă facem o paranghelie d-aia, cum facem noi, țiganii! Gata, nu mă mai doare nimic, gata! A plecat diavolul de la noi, din România. A plecat Sătănelul! Mulțumesc lui Dumnezeu, m-am dat jos.

Dacă vrea Dumnezeu, în 10 zile sunt acasă. Deja am porcul pregătit, pregătesc mielul. Și fac pastramă cum face L. la Țănădărei, acolo. Și o dau numai pe vin roșu. Am un moldovean aici (în salon n.r.) are numai palincă de-aia la 70 grade, are livadă. A zis că-mi dă 20 de litri”, a spus bărbatul într-un live pe contul lui de socializare.

 

×
Subiecte în articol: matei balș coronavirus
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close