Antena 3 CNN Coronavirus Sfat de la un medic pentru cei care nu s-au vaccinat: să numere mașinile negre care ies din spital

Sfat de la un medic pentru cei care nu s-au vaccinat: să numere mașinile negre care ies din spital

Un medic din Galați îi sfătuiește pe cei care nu cred în sfaturile specialiștilor și refuză să se vaccineze să facă un experiment: să numere mașinile negre, de la Pompe Funebre, care ies zilnic din cel mai mare spital din oraș.

Sfat de la un medic pentru cei care nu s-au vaccinat: să numere mașinile negre care ies din spital
de Andreea Cigolea    |    23 Oct 2021   •   09:30

Medicul chirurg Paul Ichim susține că imaginea coloanelor de mașini care pleacă de la morga Spitalului Județean din Galați i-ar putea convinge pe oameni să se vaccineze

”Pentru cei care au încă îndoieli cu vaccinarea, n-am să le aduc nu știu ce dovezi științifice, am să le propun o singură treaba, mai ales că în mod sigur nu cred ce spunem noi că-i prin containerele de la poartă. Le recomand să stea o dimineață la cealaltă poartă, pe unde ies ceva mașini negre și cu ceva cruce pe ele, ce au în spate colete lungi și să le numere.

În mod sigur dacă făceau chestia asta astăzi, când numărul mașinilor sobre ce duceau la "plimbare" spre parcul rece s-a apropiat de 50, până seară erau vaccinați toți”, a explicat Paul Ichim.

Medicul mai spune că numărul mare de morți i-a impresionat și pe angajații firmelor de pompe funebre.

”Să fim clari, nu toți plecații spre ultima plimbare, au avut COVID, mulți au fost cu acele morți colaterale determinate de mizeria asta, oameni ce au venit în spital pe ultimii metri, când n-am avut ce să mai facem.

Oricum tributul plătit acestei boli este înfiorător, mai ales că a început să lovescă oameni tineri fără comorbidități. Până și oamenii care lucrează în acel serviciu, sunt șocați de amploarea dezastrului, de parcă am fi în război”, a precizat medicul gălățean.

Potrivit autorităților, 1.221 de gălățeni au murit de la începutul pandemiei.

Viața și moartea joacă șah la Spitalul Ploiești. Morții, în saci albi și negri: ”E iadul, pur și simplu”

Viața și moartea joacă șah la Spitalul Județean Ploiești. Cine mută prima - e doar la mila Domnului. Pacienții se roagă să scape de suferință. Medicii - să mai primească un răgaz de la cea mai grea luptă pe care au purtat-o vreodată. În containerele din curte, saci albi sau negri stau întinși, pe jos, ca pe o tablă de șah. Se mai ridică o morgă acum, pentru că în cea veche nu mai încape atâta moarte.

Pacienţii se roagă pentru viaţă şi pentru o gură de aer. Medicii - pentru un răgaz. Morgile sunt pline, la fel ca şi secţiile ATI. Iar Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti nu e o excepţie. Acolo, se ridică a doua morgă.

În secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești pacienții plâng și se roagă. Doar Dumnezeu mai poate face ceva pentru ei, Dumnezeul bolnavilor, Dumnezeul medicilor.

×
Subiecte în articol: vaccin
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close