Antena 3 CNN Coronavirus O tânără din Argeș, aflată în izolare, a fugit din casă să își înșele soțul, însă a fost prinsă de Poliție

O tânără din Argeș, aflată în izolare, a fugit din casă să își înșele soțul, însă a fost prinsă de Poliție

O tânără în vârstă de 18 ani, din Argeș, aflată în izolare la domiciliu după ce s-a întors din străinătate, împreună cu soțul ei, nu a mai suportat să stea în casă și a fugit pentru a se întâlni cu alți bărbați, însă a fost prinsă de Poliție.

O tânără din Argeș, aflată în izolare, a fugit din casă să își înșele soțul, însă a fost prinsă de Poliție
Sursa foto: Hepta
05 Apr 2020   •   16:27

Imediat după ce a plecat din casă, tânăra a fost reclamată de soț. Aceasta a fost găsită într-o mașină, cu alți doi bărbați iar acum se află în carantină instituționalizată, ea fiind și amendată cu 5.000 de lei.

Reprezentanții Poliției Argeș au transmis că, sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat întors recent în România dintr-o ţară aflată în „Zona roşie”, cu privire la faptul că persoana cu care se afla izolat, a părăsit locuinţa unde se aflau împreună.

În urma verificărilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani.

"Toate cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei fiecare. (...) Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura stabilită initial", arată sursa citată.

A fost înștiințat DSP în cazul celor doi bărbați care au intrat în contact cu persoana care nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close