Antena 3 CNN Coronavirus ULTIMA ORĂ! Pe ce loc a ajuns România la capitolul noi raportări de cazuri de coronavirus în Uniunea Europeană

ULTIMA ORĂ! Pe ce loc a ajuns România la capitolul noi raportări de cazuri de coronavirus în Uniunea Europeană

Nou record al infecților cu noul coronvairus. Ultima raportare arată că sunt peste 1400 de persoane care s-au îmbolnăvit în România. Pentru prima dată de la începutul pandemeie în România s-a înregistrat cel mai mare număr de infectări cu noul coronavirus.

ULTIMA ORĂ! Pe ce loc a ajuns România la capitolul noi raportări de cazuri de coronavirus în Uniunea Europeană
de Diana Dragotescu    |    13 Aug 2020   •   09:00

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.415 cazuri noi de COVID-19, un record al infecțiilor. Observăm că atunci când se testează masiv, și numărul îmbolnăvirilor este mai mare decât deobicei.

Să luăm ca exemplu săptămâna trecută, mai exact zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă când a fost de fiecare dată depășită cifra de 1.000 de persoane depitate pozitiv dar și numărul testelor prelucrate a fost major, 20.000. În Europa, România a coborât un loc față de ziua precedentă îm ceea ce privește ultimele raportări și se află pe locul 5.

În Uniunea Europeană țara noastră urcă pe podium 

1. Spania - 3.172
2. Franța - 2.524
3. România - 1.415
4. Germania - 1.320

Situația dramatică este și în India, unde în ultimele 2 săptămâni au fost zilnic raportate peste 50.000 de infecții iar numărul total a depășit 2 milione. Creșteri sunt înregistrate și în Isral, Australia și Japonia.

În Bruxelles purtarea măștii a devenit obligatorie în toate spațiile publice  iar maratonul de la Paris reprogramat pentru data de 15 noiembrie, a fost anulat ca urmare a celui de-al doiilea val de îmbolnăviri. 

România, locul 3 la noi raportări de cazuri în Uniunea Europeană

×
Subiecte în articol: coronavirus raportări
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close