Vrei să fii infectat cu coronavirus, primești 3500 lire! Anunțul inedit făcut de un laborator englez

de L.D.    |    09 Mar 2020   •   14:24
Vrei să fii infectat cu coronavirus, primești 3500 lire! Anunțul inedit făcut de un laborator englez pixabay.com

Un laborator din Marea Britanie a postat recent un anunț prin care caută voluntari care să fie infectați cu noul coronavirus, pentru a ajuta la dezvoltarea unui vaccin. Voluntarii ar urma să primească 3,500 lire.

Până la 24 de persoane urmează să fie infectate cu o formă ușoară a virusului COVID 19 , în schimbul unei sume de 3500 lire. Totul se va petrece într-un laborator din estul Londrei, ca parte a unui experiment global.

Virusul va fi injectat în cantităţi mici, provocând simptome ale aparatului respirator. Pacienții vor fi continuu monitorizați de medici în echipamente de protecție, în timp ce vor sta în carantină timp de 14 zile.

Experții speră ca experimentul să îi ajute să dezvolte un vaccin care să fie folosit, cel târziu, până iarna următoare. Acesta ar putea proteja persoanele în vârstă, cât și pe cele cu alte probleme de sănătate. 

Oamenii de știință vor infecta participanții cu două tulpini comune de coronavirus, 0C43 și 229E, care provoacă simtome respiratorii ușoare.

Înainte de a lua parte la acest experiment, participanților li se va lua un interviu cu privire la istoricul medical și li se vor recolta teste de sânge și de urină. De asemenea, vor fi nevoiți să treacă de examenul cardiologic, scrie thesun.co.uk.

Cei interesaţi de experiment pot aplica deja pe platforma FluCamp.com, care este dedicate propunerii.

Parteneri
x close