Antena 3 CNN Coronavirus Valeriu Gheorghiță a vaccinat persoana cu numărul 1 milion: ”Eu am avut emoții, ea a fost încântată”

Valeriu Gheorghiță a vaccinat persoana cu numărul 1 milion: ”Eu am avut emoții, ea a fost încântată”

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a vaccinat persoana cu numărul 1 milion din România. El a dezvăluit că a avut emoții și că femeia s-a declarat încântată de faptul că a reușit să se vaccineze.

Valeriu Gheorghiță a vaccinat persoana cu numărul 1 milion: ”Eu am avut emoții, ea a fost încântată”
de Andreea Cigolea    |    03 Mar 2021   •   12:18

Procedura a avut loc miercuri la Spitalul Universitar de Urgență din București. Persoana cu numărul 1 milion a fost o femeie în vârstă care s-a declarat încântată de faptul că a reușit să se vaccineze. Medicul Gheorghiță a dezvăluit faptul că el a avut emoții.

„A fost foarte încântată, mi-a transmis că este realmente bucuroasă că a reușit să se vaccineze, să se programeze și că astăzi a fost clasată ca fiind persoana cu numărul 1 milion care a fost vaccinată. Am avut de fapt (n.r. emoții)”, a dezvăluit medicul Gheorghiță.

Doamna Fulga a fost vaccinată chiar de coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, care a afirmat că încă de la debutul campaniei de vaccinare a privit cu mare speranță la acest obiectiv, cel de a atinge cifra de un milion.

,,Fiecare om are o poveste, iar povestea doamnei Valentina este o lecție de viață. Ceea ce mi-a lipsit în toată această perioadă a fost contactul cu pacienții mei”, a declarat colonelul Valeriu Gheorghiță.

La ieșirea din centrul de vaccinare, doamna Valentina a primit flori de la conducerea CNCAV. Acest moment a emoționat-o până la lacrimi, iar ea a ținut să mulțumească, simțindu-se onorată să reprezinte acest număr în cadrul procesului de vaccinare.

Valeriu Gheorghiță va face voluntariat în centrele de vaccinare

„Ceea ce mi-a lipsit în această perioadă a fost contactul cu pacienții mei, sunt apropiat de pacienții mei. De aceea, vă anunț că în perioada următoare intenționez să fac voluntariat în anumite centre de vaccinare, poate în centre mobile, împreună cu parte din echipa pe care o coordonez. Pentru noi este o onoare că putem să contribuim în mod direct la aceste activități”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

La evenimentul de la Spitalul Universitar a participat și premierul Florin Cîțu.

De la începutul imunizării, s-au înregistrat 5.587 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.  Autoritățile estimează că până în luna septembrie 70% din populație va fi vaccinată.

Liste de așteptare pentru vaccinul anti-COVID, disponibile din 15 martie: Românii cu boli cronice au prioritate

Din 15 martie, bolnavii cronici vor avea prioritate la înscrierea pe listele de așteptare pentru vaccinul anti-COVID iar locurile rămase libere vor fi ocupate de cei care vor dori să se imunizeze în etapă a treia.

În cazul în care rămân locuri disponibile, nu o să stăm cu locuri libere şi deja începem să includem persoanele din etapa a treia în ordinea în care au fost trecute pe această listă de aşteptare, a mai informat Valeriu Gheorghiță.

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiţă
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close