Antena 3 CNN Coronavirus Vedetă Pro TV, infectată cu coronavirus: ”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă”

Vedetă Pro TV, infectată cu coronavirus: ”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă”

Actorul Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu COVID-19. Emisiunea ”Visuri la cheie” și-a suspendat filmările, au anunțat reprezentanții postului de televiziune.

Vedetă Pro TV, infectată cu coronavirus: ”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă”
de Andreea Cigolea    |    16 Sep 2020   •   18:15

Dragoș Bucur a făcut o formă ușoară a bolii COVID-19. Din fericire, atât starea sa de sănătate, cât și a familie, este bună.  

Dragoș Bucur, infectat cu COVID-19

După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.

”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, le doresc tuturor sănătate a declarat Dragoș Bucur.

De altfel, informația a fost confirmată și de oficialii Pro TV.

“Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

×
Subiecte în articol: dragos bucur

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close