Antena 3 CNN Economic Auto Inundaţie şi blocaj rutier pe traseul folosit de vicepreşedintele SUA în timpul vizitei din România (FOTO)

Inundaţie şi blocaj rutier pe traseul folosit de vicepreşedintele SUA în timpul vizitei din România (FOTO)

Inundaţie şi blocaj rutier pe traseul folosit de vicepreşedintele SUA în timpul vizitei din România (FOTO)
22 Oct 2009   •   16:14

Traficul rutier este aproape blocat în zona Pasajului Băneasa, în nordul Capitalei. Cauza: o ţeavă s-a spart şi a inundat carosabilul. Cozile de maşini se întind pe mai mulţi kilometri, iar autorităţile par neputincioase.

Dincolo de această situaţie specială, în zonă existau deja restricţii de circulaţie din cauza lucrărilor la pasaj. Tot e bine că acest incident a avut loc joi, având în vedere că pe acest traseu a trecut aseară Joe Biden, vicepreşedintele SUA.

Reprezentanţii Apa Nova au anunţat că lucrează la remedierea situaţiei, iar Poliţia Capitalei anunţă şoferii să folosească rute ocolitoare.

ATENŢIE, APĂ PE ŞOSEA!


La faţa locului a apărut şi premierul demis Emil Boc, care a ţinut să precizeze că Pasajul Băneasa va fi gata până la 1 decembrie. Nu a spus încă data când va fi rezolvată situaţie ţevii sparte care blochează traficul la această oră. Mai mult, în câteva ore Joe Biden ar trebui să părăsească România. Rămâne de văzut pe ce traseu va ajunge la aeroport.

IMAGINE SUPRINSĂ ÎN PIAŢA PRESEI LIBERE: DIN NOU BLOCAJ!


INUNDAŢIE ŞI BLOCAJ RUTIER ÎN ZONA PASAJULUI BĂNEASA




PASAJUL BĂNEASA, LOCUL PE UNDE TRECE VICEPREŞEDINTELE SUA



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Joe Biden inundatie trafic blocat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close