Antena 3 CNN High Tech Renault anunță R-LINK, tableta care va echipa viitoarele sale automobile

Renault anunță R-LINK, tableta care va echipa viitoarele sale automobile

Renault anunță R-LINK, tableta care va echipa viitoarele sale automobile
08 Dec 2011   •   15:41

Renault anunță un nou sistem de infotainment pentru mașinile sale, pe care îl denumeșta tableta R-LINK, că doar e un gadget la modă.

”R-LINK va reprezenta o soluție de conectivitate intuitivă, multimedia pentru viitoarele modele Renault. R-LINK este de asemenea o tabletă evolutivă, datorită participării dezvoltatorilor de aplicații care vor imbogăți treptat conținutul”, se arată în comunicatul de presă Renault.

Dar ce este de fapt aceasta așa zisă tabletă? R-LINK este, potrivit Renault, o interfață ușor de utilizat un ecran tactil de 18 cm, combinată cu comenzi pe volan și recunoaștere vocală, care permite conducătorului auto să controleze functionalitățile sistemului fără a-și lua ochii de la traseu. Meniul permite accesul la universul multimedia al mașinii, la sistemul de navigație TomTom LIVE sau la R-LINK Store. În plus, utilizatorul va putea să-și personalizeze pagina de întâmpinare și folderul de aplicații favorite.

La lansare, R-LINK Store va conține peste 50 de aplicații utile, deja utilizate pentru Smartphone, adaptate unei utilizări în mașină. Aceste aplicații pot fi descărcate direct în mașină. R-LINK va echipa modelele ZOE și noul Clio.

 

×
Subiecte în articol: tableta Renault
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close