Antena 3 CNN Economic Auto S-a aflat cât va costa noua Dacia. Prețul de pornire e absolut surprinzător

S-a aflat cât va costa noua Dacia. Prețul de pornire e absolut surprinzător

Jurnaliștii francezi au reușit să afle detalii despre noua Dacia, informații cu care reprezentanții producătorului auto au fost foarte zgârciți. Publicația L’Argus, una dintre cele mai de încredere surse media în privința informațiilor despre Dacia, a efectuat un walk-around în jurul noilor modele prezentate de constructorul de la Mioveni.

S-a aflat cât va costa noua Dacia. Prețul de pornire e absolut surprinzător
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   17:15

De exemplu, prețul de pornire pentru o Dacia Sandero Stepway va fi între 14.000 și 14.500 de euro, conform jurnaliștilor francezi, citați de Money.ro. Pentru Dacia Logan nu există informații despre preț, având în vedere că acest model va fi retras de pe multe piețe din vestul Europei ținând cont că interesul occidentalilor pentru sedan-uri este din ce în ce mai mic.

Potrivit acestora, prețul de pornire al noii Dacia Sandero va fi de 8.690 de euro. Despre design-ul practicabilitatea acesteia, jurnaliștii francezi vorbesc numai la superlativ.

„Noul Sandero are câteva inovații bine gândite pe care Skoda, alt brand ingenios în privința practicabilității, nu le-ar pune la îndoială. Iar Dacia Sandero este dovadă că frumusețea nu este neapărat scumpă. Estetica este, desigur, o problemă foarte subiectivă. Cu toate acestea, e clar că acest nou Sandero arată un design îngrijit și atractiv. Această nouă generație adaugă un plus de eleganță”, a comentat sursa

Jurnaliștii francezi au cuvinte de laudă si despre interiorul Daciei Sandero.

„La bord schimbările sunt cele mai vizibile. Aspectul s-a schimbat complet odată cu preluarea multor elemente de la Duster 2 sau Clio 5. Scaunele sunt exact precum cele de la Renault și oferă un suport lombar mai bun”, a mai scris sursa citată.

Deocamdată nu se știe când vor putea fi comandate noile modele de clienți.

×
Subiecte în articol: Dacia noua Dacia
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close