x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A plecat din ţară doar cu ghetele de fotbal într-o geantă, iar acum are investiții de milioane de euro. Povestea fabuloasă a unui timișorean

de 05 Sep 2017   •   09:05
A plecat din ţară doar cu ghetele de fotbal într-o geantă, iar acum are investiții de milioane de euro. Povestea fabuloasă a unui timișorean 8

Virgil Tornoreanu a pornit spre aventura vieții sale imediat după revoluție. Avea în geantă doar ghetele de fotbal și a decis să bată la porțile occidentului.

Bărbatul nu știa o boabă de germană, însă a plecat în Austria, a lucrat ca translator, a muncit în construcții, și-a deschis apoi propriile firme, iar de aici înainte a urmat calea antreprenoriatului care i-a adus succesul.
 
Potrivit Business Magazin, Virgil Tornoreanu este omul de afaceri care în 2005 a decis să facă un nou pariu cu businessul, de data aceasta acasă, la Timișoara. Acesta pune preț pe muncă, loialitate și tineri creativi, rețetă ce i-a asigurat succesul.
 
De ani buni face naveta între Austria și România la manșa propriului avion și conduce cu succes afaceri de zeci de milioane de euro. Ultimul proiect e pe piata de birouri din Timișoara, unde ridică Vox Technology Park, un parc imobiliar de 30 de milioane de euro, în Calea Torontalului.


 

sati