x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Schimbare neașteptată la conducerea Coca Cola HBC România. Cine îi ia locul directorului general

de 20 Mar 2018   •   15:33
Schimbare neașteptată la conducerea Coca Cola HBC România. Cine îi ia locul directorului general 8
foto- Pexels

Apar schimbări la conducerea Coca Cola HBC România. Jovan Radosavljevic a fost numit în funcția de director general pe care o va ocupa începând cu 1 mai. El îi ia locul lui Jaak Mikkel, care devine director general al Coca-Cola HBC Polonia. 

”Am primit cu bucurie acest nou mandat în România. Este o onoare pentru mine să fiu directorul general al Coca-Cola HBC România, una dintre cele mai importante ţări din Grup. Aştept cu nerăbdare această nouă provocare profesională pentru a continua dezvoltarea companiei, alături de toţi colegii mei. Ştiu cât de implicată şi profesionistă este întreaga echipă din România şi sunt convins că în următoarea perioadă vom reuşi să identificam şi să implementăm noi oportunităţi de creştere. Familia mea şi cu mine ne amintim cu drag de perioada precedentă în care am locuit în frumoasa şi primitoarea Românie, aşa că suntem încântaţi să ne întoarcem!”, a spus Jovan Radosavljevic, potrivit zf

Jovan Radosavljevic lucrează la Coca-Cola HBC de 16 ani. A început în echipa de vnzăei din Serbia, unde a avut mai multe poziții, devenind ulterior și director de vânzări. 

sati