Antena 3 CNN Economic Ce salariu încasează lunar Carmen Iohannis ca profesoară de engleză. Suma este surprinzătoare

Ce salariu încasează lunar Carmen Iohannis ca profesoară de engleză. Suma este surprinzătoare

Carmen Iohannis este cea mai populară primă doamnă, de după Revoluție. Românii au îndrăgit-o mult, iar prezența ei extrem de plăcută a fost apreciată și la nivel internațional.

Ce salariu încasează lunar Carmen Iohannis ca profesoară de engleză. Suma este surprinzătoare
Sursa foto: Hepta
01 Iul 2020   •   07:53

Deși mulți s-au așteptat ca ea să renunțe la postul de profesoară de limba engleză, pe care îl avea la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, ei bine soția președintelui nu a dorit să-și lase elevii. Inițial a dorit doar să ducă la final seria pe care o preluase ca dirigintă, dar iată că nu s-a putut despărți de marea ei dragoste, predatul.

Așa că în anul 2018, a preluat o nouă clasă a IX-a. Salariul pe care-l încasează în fiecare lună este unul relativ modest, sub 2800 lei, potrivit declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis.

Ce transmitea Carmen Iohannis la începutul acestui an școlar

Pandemia a schimbat cursul normal al școlii și probabil nici anul care va veni nu va fi așa cum îș știam cu țoții. Carmen Iohannis transmitea la începutul acestui an școlar că se bucură mult să fie alături de elevii săi.

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an școlar. Suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că și lor de mine. Uite ce frumoși sunt. Suntem în clasa a zecea și o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close