Antena 3 CNN Politică Dan Diaconescu vrea Oltchim: „Depun cea mai mare ofertă şi sigur câştig

Dan Diaconescu vrea Oltchim: „Depun cea mai mare ofertă şi sigur câştig

Dan Diaconescu vrea Oltchim: „Depun cea mai mare ofertă şi sigur câştig
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Sep 2012   •   12:39

Preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o ofertă pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), informează Mediafax.
   
"Depun cea mai mare ofertă şi sigur câştig", a spus Diaconescu la intrarea în sediul MInisterului Economiei şi Comerţului.
   
Anterior s-au prezentat la OPSPi omul de afaceri Ştefan Vuza şi reprezentanţii companiei PCC SE, înergistrată în Germania.
   
Termenul limită pentru depunerea ofertelor de cumpărare a Oltchim este luni, 17 septembrie, ora 12:00. Ofertele cu preţul propus vor fi deschise marţi, 18 septembrie, iar în aceeaşi zi va urma licitaţia cu strigare.
   
Până vineri caietul de sarcini pentru privatizarea Oltchim a fost cumpărat de 13 investitori.

Omul de afaceri Ştefan Vuza, care controlează grupul de firme Serviciile Comerciale Române (SCR), a depus şi el o ofertă pentru preluarea combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT).
   
Vuza nu a precizat prin ce firmă a făcut oferta de cumpărare.
   
În primăvara acestui an, Vuza a figurat printre cei patru investitori care au depus oferte neangajante pentru privatizarea Oltchim, iar atunci documentele au fost înaintate de compania Aisa Invest din Cluj, pe care o controlează indirect.



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close