x close

(P) A SOSIT CYBER MONDAY: LINK Academy vă oferă 2 programe la preț de 1 

02 Dec 2019   •   00:05
(P) A SOSIT CYBER MONDAY: LINK Academy vă oferă 2 programe la preț de 1 

Avem vești extraordinare pentru cei care au ratat oferta Black Friday: Și astăzi puteți profita de oferta specială de la LINK Academy și să vă înscrieți la două programe la preț de unu.

Acest Cyber Monday este cel mai bun moment să începeți să dobândiți cunoștințe și abilități care vor face din dvs. un expert IT versatil și căutat.

Fie ca această zi de luni să fie începutul noii dvs. cariere

Mulți cursanți au profitat de oferta Black Friday oferită de LINK Academy, iar această instituție, care a pregătit ani de zile profesioniști IT de succes, transmite că încă nu este prea târziu să vă alăturați lor, și aceasta în condiții unice:

  • Dacă vă înscrieți astăzi, primiți două cursuri la preț de unu.

Prin urmare, datorită acestei oferte, toți cei care se înscriu, pe lângă programul ales, în anul următor vor putea frecventa gratuit încă un program online la alegere.

Mulți se gândesc la începerea unei carieri în IT, dar ezită, deoarece nu sunt siguri ce domeniu să aleagă sau amână așteptând momentul potrivit. Deși orice perioadă este bună pentru dobândirea cunoștințelor profitabile, astăzi este cel mai bun moment să începeți școlarizarea la LINK Academy.

În loc de a fi doar un alt început de săptămână, faceți ca această zi de luni să fie începutul a ceva nou. Profitați de această ofertă unică și înscrieți-vă imediat!

Faceți combinația care vă va duce către un job foarte bine plătit

Deși majoritatea cursanților de la LINK Academy găsesc un job încă din timpul școlarizării sau imediat după absolvirea programului, mulți continuă să frecventeze și programe noi. Motivul este simplu:

  • Unul dintre imperativele succesului în lumea IT este dorința de îmbunătățire continuă.

Cunoașterea diferitor limbaje de programare sau combinarea domeniilor IT compatibile vă va deschide calea spre numeroase joburi și va influența semnificativ creșterea câștigului dvs. Astfel, de exemplu, un designer grafic care deține și abilități suplimentare din domeniul designului 3D, are mult mai multe șanse să găsească un job. La fel, programatorii JavaScript care se perfecționează și ca dezvoltatori PHP, devin simultan și experți front-end și back-end, motiv pentru care și câștigul lor crește semnificativ.

Dacă vă gândiți la o carieră în domeniul IT și la cunoștințele pe care este cel mai bine să le asimilați mai întâi, dar nu sunteți siguri care combinație este potrivită pentru dvs., cei de la LINK Academy vă recomandă următoarele:

 

Indiferent că alegeți una dintre aceste combinații sau vă creați propria combinație, un lucru este sigur: sectorul IT este cel mai căutat din țară și din lume, câștigurile depășesc și de câteva ori cele din alte sectoare, iar un job se găsește fără să așteptați.

LINK Academy vă oferă posibilitatea de a vă dubla șansele pentru o carieră de succes!

Această oferă durează DOAR ASTĂZI, 2.12, până la 23:59h.

Școlarizarea la LINK Academy se desfășoară sub auspiciile uneia dintre cele mai de succes universități din lume - Cambridge, dar este recunoscută și de alte mari companii internaționale, precum Microsoft, Adobe, Zend, Autodesk, Apple, Oracle și multe altele, motiv pentru care puteți alege dacă veți lucra în țară sau în străinătate.

Cursurile se bazează pe practică și vă oferă posibilitatea de a încerca imediat cele învățate și de a le pune în aplicare în circumstanțe reale cu ajutorul profesorilor cu experiență și a experților IT de succes. Programele pot fi frecventate tradițional, în cele mai moderne săli de clasă, sau online, prin intermediul platformei unice pentru învățare la distanță, iar toți cursanții LINK Academy sunt de acord în privința unui lucru: indiferent de programul ales, se rentează.

Oferta Cyber Monday, la care primiți 2 programe la preț de 1, este valabilă doar astăzi, 2.12, până la 23:59h, profitați de această ofertă extraordinară!

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati