Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Trei avantaje pe care le ai când trimiți un colet prin curier

Trei avantaje pe care le ai când trimiți un colet prin curier

Dacă trebuie să trimiți cuiva câteva documente importante imediat, ai într-adevăr două opțiuni posibile: să le trimiți printr-un format electronic sau direct prin curier.

Trei avantaje pe care le ai când trimiți un colet prin curier
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2022   •   15:38

Dar ce faci dacă trebuie să trimiți un colet? Cu siguranță nu va putea fi livrat pe adresa de mail.

Fie că vrei să faci o surpriză cuiva, fie ai o afacere cu livrare națională, iată de ce colaborarea cu firma de curierat Cargus poate fi cea mai bună opțiune:

1.Coletele tale sunt în siguranță

Pachetele și documentele pe care vrei să le trimiți sunt protejate de agentul profesionist de livrare care urmează să aibă grijă de ele pe toată durata transportului. De asemenea, Cargus.ro pune la dispoziția clienților săi posibilitatea procurării unei garanții în cazul în care apar probleme în drumul pachetului spre destinație.

Apelând la o firmă de curierat, există puține șanse ca pachetul să se piardă sau să se deterioreze, chiar dacă este transportat pe timp de noapte. Totodată, ți se va oferi un număr AWB pentru urmărirea online a coletului. Vei putea verifica oricând starea transportului și când va ajunge la destinație.

2. Costurile sunt accesibile pentru orice tip de livrare

Un serviciu de curierat precum Cargus oferă unele dintre cele mai bune opțiuni și beneficii pentru expedierea documentelor și coletelor. Alte servicii pot percepe o taxă foarte mare pentru a livra un pachet urgent sau pentru depășirea dimensiunilor și greutăților standard.

Dintre serviciile de livrare accesibile de la Cargus, amintim:

  • Expedieri locale și naționale, cu posibilitate de livrare până la sfârșitul următoarei zi lucrătoare;
  • Expedieri internaționale în parteneriate cu cei mai mari transportatori internaționali și transfrontalieri;
  • Expedieri Cargo pentru livrarea coletelor voluminoase de până la 800 de kilograme.

3. Îți face treaba mai ușoară și eficientă

Serviciile de livrare Cargus sunt foarte simple de utilizat și devin mai eficiente în parteneriatele pe termen lung.

Îți aduci aminte când erai nevoit să mergi la serviciul poștal pentru expedierea sau primirea unui colet? Sau măcar să fii acasă atunci când venea curierul să ridice sau să-ți aducă o comandă?

Astăzi, totul este mult mai simplu! Cargus dispune de unități SHIP & GO în mai multe locații din țară de unde pot fi trimise sau primite pachetele. La momentul actual, se implementează un nou sistem de Lockere Cargus pentru eficientizarea livrărilor. Deci, nu trebuie nici măcar să fii acasă pentru a primi un pachet. Dintre avantajele noilor Lockere SHIP & GO de la Cargus, amintim:

  • Totul se petrece contactless. Doar apeși pe butonul din Cargus Mobile App și deschizi seiful în care se află pachetul tău;
  • Este un sistem de livrare sustenabil. La baza sistemului sunt utilizate tehnologii care necesită consum minim de energie, dar eficiență maximă;
  • Este ușor de folosit și controlat direct din aplicația mobilă Cargus, atâta timp cât funcția de Bluetooth este activată;
  • Este deschis 24/7 pentru ridicarea comenzilor, deci nu te mai stresa cu timpul!

Mai mult, alegerea unui serviciu de livrare poate fi o alegere excelentă dacă ai documente sensibile sau specimene medicale care necesită îngrijire suplimentară.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close