Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 motive să apelezi la serviciul cumpărare Aur de la TEZAUR

5 motive să apelezi la serviciul cumpărare Aur de la TEZAUR

Se spune că aurul este prețios și că întotdeauna reprezintă o achiziție care nu își va pierde valoarea în timp.

5 motive să apelezi la serviciul cumpărare Aur de la TEZAUR
de Georgiana Adam    |    05 Oct 2022   •   13:24

Poate fi adevărat numai în măsura în care deținătorul aurului, sub formă de bijuterii, ceasuri sau alte obiecte, îi conferă valoare, fie prin purtare, expunere, fie prin valorificarea financiară a aurului.

Bijuteriile vechi, rupte sau chiar cele în stare bună, dar pe care nimeni nu le mai folosește, nu aduc nimănui niciun beneficiu dacă sunt păstrate într-o cutie uitată prin sertare sau dulapuri. Ca orice bun, și aurul trebuie valorificat, iar serviciul Cumpărare Aur de la Tezaur dă viață vechilor obiecte și ajută posesorul lor să se bucure de anumite avantaje.

5 motive pentru a vinde aurul la agenția TEZAUR

Uneori ieșirea din anumite tipare se face dificil, așa cum unor persoane le vine greu să ia decizia să își vândă bijuteriile vechi, nefolosite. Și totuși, motivele pentru care ar trebui să apeleze la serviciul Cumpărare Aur de la Tezaur sunt lipsite de orice ambiguitate.

1. O sursă rapidă de bani

Uneori oamenii se gândesc cel mai adesea la împrumut pe termen scurt, de la prieteni, de la rude și rămân dezamăgiți când nu pot face rost de bani astfel. Nici nu-și dau seama că au la îndemână o soluție rapidă, prin care pot primi bani din vânzarea unor obiecte nefolosite sau deteriorate. Banii se primesc pe loc, după evaluarea obiectelor aduse la agenția de amanet.

2. TEZAUR oferă valoarea obiectelor din aur nefolosite sau deteriorate

Un cercel rupt, o verighetă deformată prin purtare și orice alt obiect lăsat stingher într-o cutie și nefolosit de ani sau zeci de ani prezintă valoare. Evaluatorii specializați ai agenției estimează echivalentul în bani al obiectului în mod corect și onest.

Citește și: Cum evaluezi corect o bijuterie din aur?

3. Preț bun pe gramul de aur

La TEZAUR se obține cel mai bun preț de pe piață.

4. Procedura simplă

Aurul se aduce la casa de amanet, este evaluat pe loc, se stabilește prețul, se încheie un contract de amanet pe o zi, cu comision 0, iar persoana pleacă din agenție cu banii în doar 5 minute. Este necesară doar cartea de identitate.

5. Se poate alege contravaloarea în bani sau bijuterii noi din aur

La TEZAUR, clientul are libertatea de a alege ce dorește: contravaloarea în bani a bijuteriilor vechi sau bijuterii noi, din oferta magazinului de bijuterii. Oricare ar fi opțiunea, ea nu va fi regretată și clientul poate apela periodic la vânzarea obiectelor deteriorate, primind bani sau altele noi, în schimb.

Obiectele din aur, indiferent de vechime, pot avea sau nu valoare, în funcție de modul în care deținătorul lor se hotărăște să le valorifice. Vânzarea aurului către serviciul Cumpărare Aur de la TEZAUR poate fi soluția cea mai inspirată de a obține bani rapid, la un preț bun al aurului, printr-o procedură simplă, la îndemâna oricui.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close