Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 sfaturi pentru organizarea unui eveniment de neuitat

5 sfaturi pentru organizarea unui eveniment de neuitat

Aniversări, nunți sau petreceri corporative ... toate ocaziile sunt bune pentru organizarea unui eveniment cu familia sau colegii. Și pentru a face o impresie, va trebui să îți folosești abilitățile de organizare și o doză bună de creativitate.

5 sfaturi pentru organizarea unui eveniment de neuitat
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   15:37

Când rezervi echipamentul necesar pentru evenimentul tău, nu ezita să pariezi pe detaliile care vor face diferența. Baloane, tacâmuri și cred că știi că florile vor avea un impact major asupra invitaților... Florile și decorarea sunt cruciale dacă dorești să faci impresie. De asemenea, dacă este vorba de o nuntă, este important ca buchetul miresei să fie cel care atrage toate privirile.

Iată cinci sfaturi pentru organizarea unui eveniment pe care oaspeții tăi nu-l vor uita curând!

Găsește locul perfect

Atunci când organizezi un eveniment, este important să alegi un loc potrivit. Pentru o petrecere privată, cum ar fi o reuniune de familie sau o nuntă, ne gândim evident la o sală de recepție într-un loc idilic, cum ar fi un castel, un hotel sau chiar o grădină. Locul trebuie să poată găzdui mulți oaspeți.

Dacă plănuiești o petrecere puțin mai intimă, nimic nu te împiedică să o faci acasă. Trebuie doar să îți amenajezi camera de zi sau grădina în funcție de evenimentul organizat. Pentru serile corporative, este posibil să rezervi un bar sau un club pentru această ocazie.

Reține că o bună parte din bugetul alocat evenimentului tău ar trebui să fie cheltuit pentru rezervarea locului. În plus, pentru ca un eveniment să fie de neuitat, alege și serviciul de livrare flori Bucuresti.

Ai grijă de invitații

După ce ai găsit data și locația evenimentului, este timpul să trimiți invitațiile. Desigur, dacă organizezi un eveniment de echipă în compania ta, le vei trimite prin e-mail.

Dar dacă intenționezi să sărbătorești o nuntă sau să îți sărbătorești 35 de ani de căsătorie, atunci nu ezita să creezi o  invitație la modă și personalizată. Poți adăuga, de asemenea, micul detaliu care va face diferența: o fotografie, un joc de cuvinte sau o glumă... Totul este bun pentru invitația ta pentru a atrage atenția!

Detaliile contează

Oaspeții își vor aminti și micile atenții față de ei. Ia în considerare instalarea unui pachet mic de migdale sau bomboane de ciocolată în locurile rezervate lor, de exemplu. Unele site-uri sau companii chiar îți permit să le personalizezi: un detaliu care nu va lăsa pe nimeni indiferent!

Pentru un eveniment de echipă cu colegi, este posibil să adăugi o notă de originalitate cu materialul care poartă imaginea companiei tale.

Dacă este o petrecere în grădină, poți închiria șezlonguri și poți să îți imprimi logo-ul companiei pe site-uri care se ocupă cu aceste aspecte. Este o soluție practică și eficientă pentru a te face remarcat.

Mâncare și băutură: cele două elemente cheie pentru un eveniment de succes

Succesul unui eveniment depinde și de mâncarea și băutura oferite.

Nu uita să ții cont de numărul de oaspeți, astfel încât să poți comanda ceva de mâncare și băut pentru toată lumea. Dacă ai invitat mai mult de 30 de persoane, fă lucrurile mai ușoare pentru tine și angajează o firmă de catering.

Pentru mâncare, ia în considerare modificarea meniurilor și oferirea de alternative vegetariene sau chiar vegane pentru a-și satisface toți oaspeții. Pentru băuturi, este același lucru: oferă cocktailuri cu sau fără alcool, sucuri de fructe și alte băuturi pentru a satisface cât mai mulți oameni posibil.

Găsește activități creative pentru o seară de neuitat

Ce ar fi o petrecere fără activități? Între discursuri, fotografii și jocuri, este posibil să îți exprimi spiritul creativ în timpul evenimentului.

Poți crea astfel o cabină foto pentru a imortaliza cele mai frumoase amintiri ale serii alături de cei dragi. Dacă organizezi evenimentul, este posibil să fii nevoit să treci pe scena pentru un discurs. În acest sens, învață să-ți controlezi frica de scenă și să-ți menții mesajul scurt și concis, astfel încât să fie eficient.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close