Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Spune adio cutelor si hainelor sifonate si saluta statia de calcat! (P)

Spune adio cutelor si hainelor sifonate si saluta statia de calcat! (P)

O tinuta impecabila poate spune multe despre un om. Cu toate ca poate nu dai mereu atentie acestui aspect, de foarte multe ori este mai important modul in care iti ingrijesti hainele decat obiectele vestimentare pe care le porti.

Spune adio cutelor si hainelor sifonate si saluta statia de calcat! (P)
02 Mar 2020   •   11:28

Daca iti doresti sa arati mereu ca din reviste, ar trebui sa incepi sa folosesti o statie de calcat. Aburul pe care aceasta il utilizeaza te poate ajuta sa elimini pana si cele mai incapatanate cute si, astfel, vei putea sa-ti calci hainele ca un profesionist, chiar din propria locuinta.

Pe deasupra, versatilitatea unui astfel de aparat iti poate asigura haine fara cute, indiferent de materialul din care sunt facute. Daca esti convins ca iti doresti o statie de calcat, dar nu esti inca sigur ce alegere sa faci, iata care sunt caracteristicile la care ar trebui sa te uiti atunci cand incepi cautarile pentru un astfel de dispozitiv:

Abilitatea de a calca in toate directiile

Daca tot iti cumperi un echipament sofisticat pentru calcat, atunci de ce sa nu profiti la maximum de tot ceea ce acesta iti poate oferi? O caracteristica foarte utila pe care o poate avea o statie de calcat este generarea aburului si pe verticala.

Acest lucru iti poate fi foarte folositor, mai ales daca ai nevoie sa calci hainele direct de pe umeras, dar si daca iti doresti sa elimini cutele de pe perdele, de exemplu.

Totodata, talpa multi-directionala a aparatului, cu margini rotunjite si un varf de mare precizie, iti poate permite sa calci chiar si zonele dificile ale articolelor vestimentare. Ai posibilitatea de a calca in toate directiile si, totodata, de a folosi aparatul, fara probleme, si peste nasturii, buzunarele si mansetele hainelor.

Aburul este eliberat intr-un mod uniform si, astfel, vei putea sa-ti calci hainele intr-un mod rapid si cat mai eficient. Rezultatele profesionsite nu intarzie sa apara cu o statie de calcat.

Capacitatea rezervorului

Tehnologia prin care este gandita o statie de calcat iti permite sa iti usurezi sarcinile zilnice, asa ca ar trebui sa dai importanta tuturor caracteristicilor unui astfel de aparat, inainte de a-l achizitiona.

Pe langa functiile aparatului, ar trebui sa pui accentul si pe capacitatea rezervorului. Cu cat rezervorul are o capacitate mai mare, cu atat vei putea sa ai parte de sesiuni mai lungi de calcat, fara intrerupere.

Un rezervor mare iti asigura abur pentru o perioada mai lunga de timp si, de aceea, capacitatea sa este o caracteristica ce ar trebui sa te intereseze. Atunci cand rezervorul se goleste, vei fi anuntat prin aprinderea unei lumini rosii. Printr-un orificiu lateral, vei avea posibilitatea de a alimenta aparatul cu apa intr-un mod foarte usor si rapid.

O statie de calcat vine la pachet cu multe caracteristici care iti vor fi utile pentru eliminarea perfecta a cutelor de pe haine.

Daca oferi o atentie sporita specificatiilor acestui aparat, nu doar ca te vei alege cu un model superior altor echipamente, dar vei putea sa-ti indeplinesti si toate necesitatile in ceea ce priveste calcatul hainelor.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close