Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege Provident si afla cat de facil este procesul de solicitare pentru un credit de la o IFN! (P)

Alege Provident si afla cat de facil este procesul de solicitare pentru un credit de la o IFN! (P)

Pentru ca ideile bune sa se transforme din vis in realitate,  uneori ai nevoie si de sprijin. De aceea, daca ai o idee buna de investitii si vrei sa apelezi la o metoda facila de creditare, Provident este alaturi de tine! 

Alege Provident si afla cat de facil este procesul de solicitare pentru un credit de la o IFN! (P)
23 Dec 2019   •   18:01

Cu o experienta de peste 13 ani pe piata de credite nebancare din Romania, Provident a demonstrat ca succesul unei companii sta in seriozitate, responsabilitate si corectitudinea fata de clienti. Tocmai de aceea, peste un milion de romani au ales Provident atunci cand au avut nevoie de sprijin financiar pentru a-si duce planurile la bun sfarsit. 

Ce trebuie sa stii pentru a solicita un credit IFN? Pentru inceput, este necesar sa determini inca de la inceput valoarea sumei de care ai nevoie, precum si sa analizezi cu atentie posibilitatea de a rambursa imprumutul facut. 

Asadar, cum aplici pentru un credit de la o IFN? Nimic mai simplu! Intra pe site-ul Provident.ro, unde poti gasi si completa formularul de aplicare. De asemenea, tot aici poti folosi si simulatorul de credit IFN, cu ajutorul caruia vei putea determina valoarea ratelor sau perioada de rambursare, in functie de tipul de imprumut, de suma acestuia, dar si de serviciile optionale pe care le alegi.  

De exemplu, daca esti deja client Provident, si optezi pentru imprumutul STAR, poti contracta un credit IFN cu sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 de Lei, insa este necesar sa faci dovada unui venit minim lunar de 1.300 de Lei pentru a beneficia de acesti bani. Aceasta dovada poate consta intr-o adeverinta de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie, in cazul seniorilor. De asemenea, in cazul acestui imprumut, rata fixa va fi rambursata lunar.

Alternativ, poti alege Imprumutul Standard cu rate saptamanale sau lunare. Pentru contractarea acestui tip de imprumut va trebui sa faci dovada unui venit minim lunar de doar 300 de Lei, iar valoarea creditului poate fi  intre 500 si 10.000 de Lei la un prim imprumut, in functie de venitul disponibil. In cazul clientilor care au mai incheiat contracte de creditare cu Provident, suma poate creste pana la 20.000 de lei..

In afara de venitul minim lunar, pentru ambele variante de imprumuturi descrise mai sus va trebui sa dovedesti ca ai minimum 18 ani, ca esti cetatean roman si ca ai adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei. De asemenea, trebuie sa detii si un numar de telefon valabil.

Nu uita nici de serviciile optionale! De exemplu, poti alege, contra-cost, serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului. Acest lucru presupune ca, in momentul in care solicitarea ta pentru un credit IFN este aprobata, un reprezentant Provident te va contacta pentru a stabili in urmatoarele 48 de ore o vizita direct la domiciliul tau, pentru a-ti inmana banii si pentru a semna contractul. 

Ulterior, acesta te va vizita pentru colectarea ratelor, dupa un orar stabilit de comun acord. O a doua varianta este viramentul banilor prin transfer bancar, intr-un cont detinut de tine.

Poti face solicitarea unui credit IFN si prin intermediul telefonului, apeland unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75 in intervalul orar 8:00 - 20:00 (de luni pana vineri) sau sambata, intre orele 9:00 - 17:00. De asemenea, pentru orice informatii cu privire la serviciile oferite de Provident poti face apel la aceleasi numere, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 17:00.

Pune-ti planurile in aplicare cu un credit de la Provident! Oricand ai o idee de investitii sau oportunitatea se arata, un credit de la o IFN iti poate veni in ajutor! Aplica si tu si beneficiaza de rata fixa a dobanzii, de transparenta si de corectitudine!

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close