Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Altexpress își premiază clienții prin programul Cashback

Altexpress își premiază clienții prin programul Cashback

Clienții Altexpress beneficiază de până la 25% discount prin intermediul programului Altexpress Cashback.

Altexpress își premiază clienții prin programul Cashback
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2022   •   15:11

Compania de fulfillment și curierat Altexpress, cu peste 7 ani de experiență pe piața din România, anunță lansarea programului Cashback, prin intermediul căruia își răsplătește membrii comunității.

Altexpress anunță că își dorește să rămână în continuare aproape de clienții serviciului de curierat rapid prin oferirea posibilității de a acumula credit în contul personal Altexpress, economisind astfel bani atunci când expediază colete.

Programul Altexpress Cashback este disponibil fiecărui utilizator care deține un cont pe platforma companiei. Contul poate fi creat gratuit aici.

Cum funcționează programul Altexpress Cashback?

Programul Altexpress Cashback oferă mai multe modalități prin care utilizatorul poate acumula credit în contul personal, după cum urmează:

  • Fiecare utilizator cu un cont Altexpress primește bonusuri la alimentarea contului cu minim 100 RON: 5 RON bonus la alimentări de 100 RON, 3% bonus la alimentări între 200 RON și 499 RON, respectiv 4% bonus la alimentări între 500 RON și 1000 RON.

  • Fiecare utilizator primește 5% înapoi din totalul comenzii la fiecare comandă plasată din contul Altexpress.

  • Fiecare utilizator care recomandă o altă persoană din contul său Altexpress primește 10 RON credit. Bonusul se acordă pentru fiecare persoană recomandată, care se înregistrează pe platformă. Persoana recomandată primește, la rândul său, 10 RON credit în contul personal.

  • Fiecare utilizator care plătește prin card bancar expedierea coletelor din contul Altexpress este răsplătită cu o reducere de 3 RON per comandă.

În total, fiecare client Altexpress poate beneficia de până la 25% discount prin intermediul campaniei Cashback.

Mai multe detalii despre programul Altexpress Cashback regăsiți în articol.

Despre Altexpress

Altexpress activează pe piața de fulfillment și curierat rapid din România din 2015, având misiunea de a facilita și transforma comerțul. Altexpress oferă soluții personalizate și competitive de curierat care se adaptează nevoilor în continuă schimbare ale clienților săi.

Portofoliu de servicii Altexpress include soluții complete de piață, de la curierat național și internațional, economic sau express, până la soluții de e-fulfillment și logistică, fiind o companie de tip one-stop-shop.

Altexpress se mândrește cu peste 1.000.000 de expediții reușite, către peste 200 de destinații internaționale, și cu peste 15.000 de clienți fericiți.

Altexpress

Maher Tarazi

CEO, Fondator

0733.053.828

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close