Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt avantajele ojei semipermanente FSM?

Care sunt avantajele ojei semipermanente FSM?

Te-ai săturat de lacul care se decojește și de manichiura care tot trebuie să fie refăcută la trei zile? Nu mai vrei să ai o manichiură care își pierde strălucirea de îndată ce speli vasele?

Care sunt avantajele ojei semipermanente FSM?
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2022   •   17:41

Ce ai zice să alegi oja semipermanentă de pe Fsm.ro? Este vorba despre soluția ideală pentru a te bucura de unghii de o strălucire remarcabilă care ține perfect până la două săptămâni.

O veritabilă revoluție din lumea lacurilor, oja semipermanentă seduce din ce în ce mai multe femei. Între economii de timp, ținută și strălucire, oja semipermanentă FSM are o mulțime de avantaje.

Se impune deci drept soluția ideală pentru femeile care adoră să aibă unghii perfecte în orice circumstanțe.

Oja semipermanentă FSM este o asociere între lacul tradițional și gelul acrilic. Odată aplicat pe unghii, se va întări cu ajutorul razelor UV. Acest lucru îi permite să țină pe unghii până la două- trei săptămâni.

Este vorba despre un lac cu o textură și strălucire care se apropie tare mult de cea a lacului tradițional.

Care sunt avantajele ojei semipermanente FSM?

Oja semipermanentă se bucură de mult succes în zilele noastre deoarece are o mulțime de avantaje.

O manichiură frumoasă care durează până la două săptămâni. Unul din principalele atuuri ale ojei semipermanente FSM este durabilitatea sa. Atunci când este aplicată în mod corect pe unghii sănătoase, poate dura până la două sau la trei săptămâni. Nu va mai trebui deci să îți retușezi manichiura tot la trei zile deci este o soluție care oferă o reală senzație de libertate.

Trebuie să alegi însă un lac de înaltă calitate, precum cel de la marca FSM.

Un rezultat impecabil. Dacă nu mai vrei ca lacul de pe unghii să se cojească după două sau trei zile, oja semipermanentă este cea mai bună soluție pentru tine. Este vorba despre un produs care conține polimer acrilic pigmentat, astfel că oferă cea mai bună rezistență la șocuri. În acest fel, te vei bucura de unghii perfect colorate și strălucitoare, dar și de unghii solide.

O ojă care se usucă în numai puțin de 30 de secunde. Foarte puține femei au timp pentru o manichiură perfectă tot la câteva zile. Din fericire însă, oja semipermanentă de la marca FSM este opțiunea ideală pentru femeile mai moderne. Poți să spui Adio deci urmelor de lac, lacurilor care durează o infinitate până se usucă sau unghiilor care nu au strălucire.

O soluție simplă și economică. Față de lacurile de unghii tradiționale, lacul semipermanent este mult mai economic. Deoarece durează foarte mult, vei folosi mai puțină ojă, față de cea clasică, ce necesită aplicări regulate.

De altfel, aplicarea sa se poate face atât acasă, cât și la salon.

Poți alege cea mai variată gamă de culori și de texturi. Fie că preferi lacurile nude, fie că le preferi pe cele mai vii sau mai vesele, cu siguranță că vei găsi ceea ce dorești.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close