Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Bijuteriile din argint - accesoriile accesibile si elegante

Bijuteriile din argint - accesoriile accesibile si elegante

Argintul este un metal nobil care este de mare folos omului de mii de ani. Primele obiecte din argint au aproximativ 6.000 de ani si au fost gasite in Orientul Mijlociu, unde acest metal pretios era considerat sacru si venerat ca simbol al lunii. Argintul si aurul au intrat in aliajul primelor monede.

Bijuteriile din argint - accesoriile accesibile si elegante
07 Ian 2020   •   16:12

Bijuterii din argint vor fi mereu in trend datorita aspectelor sale clasice si frumoase. In prezentul articol vom vorbi despre bijuterii de argint si vom raspunde la intrebarea de ce le recomandam.

Argintul, probabil ca niciun alt material, se potriveste perfect cu conceptul clasicilor, fiind de multe decenii un favorit printre adevaratii cunoscatori ai frumusetii si stilului. Plus ca bijuteriile din argint sunt apreciate de persoanele de toate varstele. 

Acest tip de bijuterii pot fi combinate cu orice stil vestimentar si pentru ca exista o varietate de modele si oricine isi poate gasi bijuterii care sa-i placa. 
Cele mai avantajoase calitati ale bijuteriilor din argint sunt urmatoarele:

    • Cerceii de argint sunt benefici pentru urechi din simplu motiv ca ucid toate bacteriile care pot dauna urechii. Prin urmare, medicii recomanda purtarea cerceilor din argint persoanelor care sunt predispuse la alergii de piele.
    • Sunt usor de ingrijit, astfel incat sa fie mereu stralucitoare. Pentru a face acest lucru, pur si simplu curatati-va bratara, cerceii sau inelul de argint cu o carpa moale uscata; 
    • Se asorteaza perfect cu orice articol vestimentar, indiferent de culoarea si croiala lui. Astfel, argintul arata deosebit de bine pe un fundal de verde, negru, alb cat si un albastru inchis. 
    • Au un pret scazut. Avand in vedere avantajele de mai sus ale argintului, preturile tuturor bijuteriilor realizate din acest metal sunt accesibile. 

Cataloagele de bijuterii argint sunt pur si simplu uimitoare in varietatea lor. Datoram o asemenea abundenta caracteristicilor calitative ale acestui metal. Din el pot fi create diferite forme si modele, toate frumoase si unice. Plus ca aveti posibilitatea sa va procurati si sa purtati cu placere mai multe seturi de bijuterii, ceea ce va face ca stilul dvs sa fie sic si mereu la moda.

×
Subiecte în articol: bijuterii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close