Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Buchetul de mireasă - ce forme sunt în tendințe?

Buchetul de mireasă - ce forme sunt în tendințe?

Pentru multe dintre viitoarele mirese, alegerea buchetului potrivit pentru ziua cea mare este un proces copleșitor, având în vedere diversitatea florilor existente pe piață. Când ești în procesul de a planifica întregul design floral sunt multe alegeri de făcut.

Buchetul de mireasă - ce forme sunt în tendințe?
Sursa foto: unsplash.com
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2022   •   13:35

Nu doar buchetul de mireasă este important, ci și aranjamentele florale de la biserică, de la locație, buchetele domnișoarelor de onoare sau cele pentru masă. Dintre toate, cel mai important rămâne buchetul de mireasă care poate completa ținuta sau o poate pune în umbră.

Cum alegi buchetul de nuntă?

Pentru tinerele care nu organizează o nuntă, toate buchetele par la fel. Cel mai adesea, pentru ele semnifică niște flori, prinse cu o panglică, pe care mireasa le poartă atunci când pășește spre altar.

Realistic vorbind, nu toate buchetele sunt la fel! Sunt o mulțime de compoziții, în funcție de florile folosite, dar și de forma buchetului. Chiar dacă nu ai o anumită schemă de culori în minte, este posibil să îți dorești cu ardoare un anumit sortiment de floare în buchetul pentru ziua cea mare.

Ce forme de buchete preferă viitoarele mirese?

Atunci când te afli în căutarea buchetului perfect de mireasă vei fi surprinsă de câte forme există. De la mic la mare, de la rotund la cascadă, totul depinde de atenția pe care speri să o atragi în ziua cea mare.

Sunt o mulțime de buchete de mireasa, de la cele simple, cu o singură tulpină și cu un singur sortiment de floare, până la aranjamentele extravagante. Cu toate acestea, la mare căutare sunt buchetele rotunde și cele în cascadă.

Buchetul rotund

Buchetul rotund și compact este de mici dimensiuni. De regulă, acesta este creat din flori strâns legate, la care se adaugă verdeață. Se consideră cel mai elegant și mai clasic tip de buchet, fiind potrivit în cazul mireselor minione, dar se potrivesc oricui.

Buchetul sauvage

Acest tip de buchet este mai zburlit, fiind creat din flori aranjate într-o manieră aerisită și include și puțină verdeață. Acest tip de buchet se poate realiza în mai multe forme: rotund, alungit sau chiar asimetric. Adesea se folosesc flori ce s-ar încadra greu sau chiar deloc într-un buchet de mireasă compact. Cele mai potrivite flori sunt anthuriumul, leucadendronul, irișii, frunzele exotice de monstera sau iarba de pampas.

Buchetul curgător

Este o apariție mai rară, dat fiind că nu se potrivește oricărei siluete sau rochii. Dincolo de asta, purtarea lui poate fi incomodă, dat fiind ca re o lungime în jur de 40 cm. Se recomandă mireselor înalte, ce poartă în ziua cea mare rochii tip sirenă sau în linie A.

Buchetul cascadă

Este, cumva, fratele mai mare al buchetului curgător. Se potrivește mireselor înalte, suple și îndrăznețe. Este sofisticat, elegant, opulent, deci rochia de mireasă trebuie să fie cât mai simplă.

Buchetul structural

Este ideal pentru miresele sofisticate, îndrăznețe sau avangardiste. Structura funcționează doar ca suport pentru susținerea unei forme deosebite; poate avea orice formă și dimensiune. Adesea, structura buchetului este creată din sârmă, fetru, lână sau alte materiale.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close