Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ai deja săptămâni de când cauți o piesă pentru mașina ta? Este posibil să o găsești pe piesenoi.ro!

Ai deja săptămâni de când cauți o piesă pentru mașina ta? Este posibil să o găsești pe piesenoi.ro!

Niciun obiect nu e făcut să dureze veșnic, iar autoturismele nu fac excepție de la acest lucru. Unele piese se uzează mai rapid ca altele, consumabile trebuie în mod constant pentru buna funcționare a tuturor componentelor, iar alteori poți avea surpriza să i se defecteze ceva chiar dacă e nouă și n-are decât puțin timp de rulare.

Ai deja săptămâni de când cauți o piesă pentru mașina ta? Este posibil să o găsești pe piesenoi.ro!
de Georgiana Adam    |    11 Iun 2021   •   10:32

Defecte din fabricație mai sunt, iar dacă a ieșit din garanție atunci este ghinionul șoferului. În orice caz, piesele auto se schimbă des, iar un furnizor ce deține piese și consumabile pentru autovehicule de la branduri dintre cele mai renumite este piesenoi.ro.

Online e mai simplu

Sediul Piese Noi by StoAuto este în Theodor Pallady în București. Însă oricine din țară poate găsi și comanda componentele dorite și în acest magazin online de piese auto noi.

Accesezi piesenoi.ro unde ești întâmpinat de niște filtre de căutare. Poți căuta după articolul dorit, brandul mașinii, motorul său și modelul.

Apoi primești o listă cu piesele disponibile pentru mașina selectată. Regăsești aici branduri precum Audi, BMW, Alfa Romeo, Toyota, VW, Ford, Mercedes și multe alte.

Practic unele dintre cele mai cunoscute din lume. Dar totodată, aici găsești și piese pentru branduri premium precum Tesla, Bentley, Cadillac, Maserati, Bugatti etc.

Sunt anumite garnituri și filtre ce au viață scurtă, rulmenți și bujii de asemenea, iar uneori părți cruciale se defectează precum electromotorul. Și fără acesta, mașina cu siguranță nu mai pornește nicăieri din parcare.

Plăcuțele de frânare și ele se uzează la un moment dat, iar asta se va simți în timpul de reacție a mașinii când încerci să frânezi. Ca să nu mai vorbim despre suspensie, care, la ce drumuri minunate avem prin unele colțuri ale țării, săraca la un moment dat cedează din toate articulațiile.

ArtroStop-ul nu o ajută, ci o să ai nevoie să faci anumite modificări, poate instalarea unei suspensii pneumatice. Ce să facem, este realitatea, știi și tu de ce avem astfel de drumuri.

Indiferent de ce cauți să schimbi la mașina ta, aici ai toate șansele să găsești ce trebuie în funcție de modelul și anul mașinii tale.

Gama de piese nu se oprește doar la mașini

Aici se găsesc piese originale și aftermarket chiar și pentru autocamioane și motociclete. Toate piesele de la piesenoi.ro vin cu garanție de la producător de doi ani.

Fiecare produs de pe site vine cu detalii despre caracteristici pentru a-ți fi mai ușor să alegi. Stocul este impresionant, acoperind 34 de categorii importante, fiecare cu subcategoriile sale de produse.

Deci poți comanda dintr-un singur loc uleiul potrivit pentru mașină, cât și componente pentru motor, distribuție și majoritatea sistemelor unei mașini.

Livrarea pieselor se face în 1-2 zile de la primirea plății și se expediază prin curier rapid. Articolele sunt riguros protejate înainte de așezarea lor în cutie.

Intră și tu în universul pieselor pentru autovehicule piesenoi.ro și comandă tot ce îți dorești din stocul lor disponibil.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close