Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce calități au oamenii care comandă apă plată la domiciliu

Ce calități au oamenii care comandă apă plată la domiciliu

Singurul lucru "bun" cu care a venit pandemia de coronavirus, care ne-a schimbat tuturor mai mult sau mai puțin viețile, în ultimii aproape trei ani, a fost faptul că am realizat că unele sarcini se pot efectua de acasă, iar multe produse ori servicii ne pot ajunge direct în pragul casei.

Ce calități au oamenii care comandă apă plată la domiciliu
de Georgiana Adam    |    06 Oct 2022   •   16:22

Dintre acestea, o utilitate deosebită are cel de comandă apă plată la domiciliu, întrucât ne scutește de greutatea cumpărăturilor, atât la propriu, cât și la figurat, și ne oferă accesul la o apă de calitate superioară, singurul lichid esențial vieții, care are exclusiv efecte benefice asupra organismului uman.

Tocmai din acest motiv, am decis ca, în articolul de față, să-ți prezentăm calitățile pe care le au oamenii care comanda apa plata la domiciliu. În cazul în care nu ai încă acest obicei, unul foarte avantajos pentru un stil de viață armonios, sau dorești să îți schimbi abordarea și să acorzi o mai mare importanță hidratării corespunzătoare, pe care să o incluzi în rutina ta zilnică, expunerea de mai jos te va ajuta să iei decizia corectă și să începi și tu să înlocuiești cola, berea și alte sucuri și băuturi alcoolice cu apa potrivită (nu cea de la robinet):

1. Practici. În primul rând, cei care comandă apă plată la domiciliu sunt oameni foarte practici. Tot ce trebuie să facă este să dea câteva click-uri sau un telefon, spre exemplu la o companie precum H2On.ro, care va livra bidoanele de 19litri în cel mai scurt timp, gratuit. Astfel, vor primi apa fără un efort deosebit, cum ar fi acela să se deplaseze până la supermarket, să care PET-urile și plasele de cumpărături etc.

2. Sănătoși. În al doilea rând, oamenii care comandă apă plată la domiciliu consumă, în mod logic, cantități mai mari de apă zilnic decât ceilalți, și nu de la robinet, care în anumite zone din țară nu poate fi sub nicio formă catalogată drept potabilă, ci din surse de încredere (apa marca proprie H2On.ro a fost premiată inclusiv la nivel internațional, iar compania mai comercializează și celebra apă alcalină AQUAVIA, cu un pH de 9.4);

3. Eficienți. Așa cum spuneam și mai sus, persoanele care comandă apă plată la domiciliu sunt caracterizate de o eficiență ieșită din comun, nealocând foarte mult timp activităților care pot fi externalizate sau realizate rapid, fără prea multe bătăi de cap. Practic, în doar câteva secunde, aceștia își vor asigura stocurile de apă pentru câteva zile sau chiar săptămâni;

4. Empatici. De asemenea, oamenii respectivi pot fi considerați și empatici, întrucât o asemenea cantitate de apă (bidoane de 19litri) nu este destinată unui consum individual, ci pentru întreaga familie sau pentru colegii de birou. Astfel, în calitate de soț/soție, părinte, fiu/fiică sau manager al unei companii, plasând o comandă de apă, te asiguri și de starea bună a celor din jur, nu doar a ta;

5. Comozi. Nu în ultimul rând, comoditatea poate fi considerată o calitate, cât timp ea se "traduce" prin investirea eforturilor în alte direcții, mult mai importante. Spre exemplu, în loc să petreci zeci de minute pe zi la coadă la magazin, mai bine comandă apă plată la domiciliu și petreci timpul cu copiii tăi, care vor aprecia cu siguranță prezența ta! Hidratare plăcută!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close