Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce nu trebuie să facem pentru întreţinerea laptopului atunci când iese din garanţie

Ce nu trebuie să facem pentru întreţinerea laptopului atunci când iese din garanţie

Atunci cand am cumparat un laptop nou avem certitudinea ca am cumparat un dispozitiv care trebuie sa functioneze in parametrii optimi pentru cel putin 2 sau 3 ani de zile. In acest interval de timp orice problema sau defectiune care nu permite functionarea laptopului se va rezolva de catre producator sau de catre comerciantul care ne-a vandut laptopul. Insa dupa ce laptopul iese din perioada de garantie orice problema sau defectiune care apare nu mai intra in sarcina producatorului sau a comerciantului.

Ce nu trebuie să facem pentru întreţinerea laptopului atunci când iese din garanţie
de Georgiana Adam    |    01 Oct 2021   •   15:36

Astfel ca fiecare dintre noi cauta sa se ocupe personal de intretinerea laptopului si uneori chiar si pentru a rezolva eventuale defectiuni sau probleme. Desi exista foarte multe companii care ofera service laptop, companii unde am putea beneficia de expertiza personalului calificat pentru astfel de servicii, de cele mai multe ori cautam solutii pe cont propriu sau la prieteni care par a avea mai multa experienta decat noi.

Erori in mentenanta laptopului dupa iesirea din garantie

Faptul ca laptopul functioneaza in parametrii optimi nu inseamna ca nu este nevoie de anumite operatiuni de intretinere a acestuia. Din nefericire una dintre marile erori in privinta mentenantei laptopului este tocmai aceea de a nu te adresa unui service laptop pentru astfel de operatiuni de mentenanta.

Fie ca vorbim despre curatarea prafului, fie ca avem in vedere schimbarea pastei termoconductoare, fie ca vorbim despre devirusarea sistemului de operare sau de inlocuirea unor piese, toate acestea pot prelungi durata de functionare a laptopului.

Rezolvarea eventualelor probleme de software sau a unor defectiuni pe partea de hardware cu ajutorul informatiilor din mediul online reprezinta de asemenea o eroare majora dupa ce laptopul a iesit din garantie.

Doar ca aceasta abordare poate sa conduca la daune considerabil mai mari, indiferent daca ne referim la partea de hardware sau la cea de software. In consecinta putem avea de suportat costuri mai mari atunci cand ulterior apelam la profesionistii in reparatii laptopuri.

Tot in randul erorilor pe care le intalnim frecvent atunci cand vorbim despre intretinerea laptopului dupa expirarea perioadei de garantie regasim si cautarea celor mai ieftine variante in remedierea defectiunilor sau a problemelor.

Cautarea celor mai ieftine variante vizeaza atat alegerea unor piese sau a unor parti componente second hand, cat si solicitarea sprijinului din partea unor vecini, prieteni sau membrii ai familiei care se considera pregatiti pentru a rezolva defectiunile cu care ne confruntam la laptop.

Adreseaza-te profesionistilor in service laptop

Daca laptopul tau urmeaza sa iasa din perioada de garantie sau deja a depasit de ceva timp aceasta perioada, atunci este recomandat sa eviti aceste abordari in privinta intretinerii laptopului. Este recomandat sa te adresezi unui service autorizat in tot ceea ce inseamna serviciile de mentenanta si reparatii pentru laptopuri.

Un astfel de service laptop autorizat pune la dispozitie personal instruit si cu experienta in rezolvarea problemelor pentru toate tipurile si modelele de laptopuri, echipamente profesionale pentru diagnoza si pentru rezolvarea defectiunilor, dar si piese originale pentru a inlocui eventualele piese uzate.

O companie cu o vasta experienta in rezolvarea defectiunilor pentru laptopuri si care detine un portofoliu important de clienti care au apelat la serviciile sale este Computer SHOP & Service LAPTOP din Bucuresti.

Aceasta companie ofera o gama completa de servicii pentru intretinere laptopuri, diagnoza laptopuri si reparatii laptopuri. Orice client care apeleaza la acest service laptop va beneficia de o garantie de la 3 pana la 12 luni, tinand cont de operatiunile efectuate.

Indiferent daca ai nevoie de servicii pentru mentenanta sau daca intampini probleme in functionarea laptopului, nu ezita sa apelezi la Computer SHOP & Service LAPTOP pentru rezolvarea prompta a oricarei probleme.Detalii suplimentare pot fi gasite pe servicecomputer.ro.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close