Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce trebuie să știi dacă îți dorești o carieră în videochat (P)

Ce trebuie să știi dacă îți dorești o carieră în videochat (P)

Te-ai hotărât să-ți îndrepți atenția către industria de videochat? Te felicităm pentru această decizie și îți urăm o carieră lungă și plină de realizări. Să fim sinceri, acest job nu este pentru oricine și, pentru a face față provocărilor, vei avea nevoie de un anumit set de aptitudini.

Ce trebuie să știi dacă îți dorești o carieră în videochat (P)
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   12:27

În plus, trebuie să știi câteva lucruri despre această activitate dacă vrei să ai succes. Pentru că vrem să fii cu adevărat pregătită, te sfătuim să citești detaliile de mai jos. 

Acordă importanță interviului 

La fel ca în orice alt domeniu, și în videochat contează startul. De aceea te sfătuim să acorzi extrem de multă importanță interviului de angajare.

Nu toți pot fi precum Studioul de Videochat Models4Models atunci când vine vorba despre seriozitate și devotament față de modele, deci ia aminte.

Pune multe întrebări în cadrul interviului, cere să vezi camerele, echipamentul și află care sunt beneficiile incluse. Nu pleca de acolo fără contract dacă te-ai decis să te angajezi. Alege cu grijă studioul cu care vrei să colaborezi dacă vrei să ai o carieră de succes. 

Fii deschisă la nou

Mai mult decât toate abilitățile tale și felul în care arăți, va conta atitudinea ta. Vei intra în contact cu o multitudine de oameni, fiecare diferit în felul său și probabil cu propriile ciudățenii.

Învață să accepți că oamenii sunt diferiți și fiecare are preferințele sale și nu lua lucrurile personal. În plus, prin deschidere înțelegem și receptivitatea la feedback și training.

Cheia spre succes în această carieră este să înveți de la traineri și chiar de la celelalte modele. Deschiderea către sfaturi și critică constructivă te va ajuta să ajungi mult mai repede în vârf. 

Protejează-ți identitatea

Deși majoritatea studiourilor se vor ocupa de acest aspect pentru tine, contribuția ta va fi necesară în aceeași măsură. România și locuitorii ei nu sunt încă foarte toleranți cu această activitate și bănuim că nu ai vrea ca toți cunoscuții să afle cu ce te ocupi.

Tu alegi când să dezvălui acest aspect prietenilor și familiei. În acest sens, va fi necesar să-ți alegi un nume de scenă și să nu-ți dezvălui date personale precum număr de telefon sau adresă. Anumiți utilizatori vor propune contactul și în afara platformelor, dar noi sugerăm să-i refuzi vehement. 

Fii constantă 

Pentru a avea succes în această activitate trebuie să fii serioasă și profesionistă în adevăratul sens al cuvântului! Fără întârzieri când începe tura, fără pauze mult prea lungi și fără schimbarea programului de la o săptămână la alta. Desigur, tu poți face toate cele de mai sus, dar aceasta este o rețetă sigură către câștiguri minuscule.

Pentru a crea  o bază de urmăritori trebuie să te loghezi la aproximativ aceleași ore și să ai o prezență constantă pe platformele de videochat. Nu uita, există mereu o fată care-ți poate lua locul. De asemenea, ai grijă să alegi un nume de model pe care să-l păstrezi, altfel vei fi greu de găsit de către urmăritori. 

Bucură-te și investește în tine

Nu în ultimul rând trebuie să știi că dacă nu te bucuri de ceea ce faci, nu vei putea niciodată să ajungi în vârf. Dacă te strofoci și ai o atitudine falsă, acest lucru va fi sesizat foarte ușor de către utilizatori.

Fă doar ceea ce îți face plăcere, apreciază experiența de viață și asigură-te că îți folosești banii câștigați cu cap. Plimbă-te, descoperă lumea și învață mai multe despre tine. Ba chiar poți să urmezi și câteva cursuri care să-ți lărgească orizonturile și să adauge subiecte de conversație. 

Dacă rândurile de mai sus ți-au trezit interesul,  nu mai pierde timpul!

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close