Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cote pariuri Australian Open 2022

Cote pariuri Australian Open 2022

Fiind un sport cu tradiție, în care țara noastră a dat de-a lungul timpului numeroși sportivi de top, tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din țara noastră.

Cote pariuri Australian Open 2022
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   18:00

Astfel, în cazul în care îți plac pariurile sportive și vrei să incluzi și acest sport pe lista celor pentru care vrei să pariezi, caută cote pariuri Australian Open 2022. Sportul este ofertant, cu numeroase turnee și competiții care îți pot alimenta pasiunea, nevoia de adrenalină și de câștiguri.

De ce să pariezi pe Australian Open 2022?

Australian Open este primul mare turneu cu care debutează în fiecare an competițiile din tenis. El se desfășoară în ultimele două săptămâni din luna ianuarie și adună de regulă cei mai valoroși tenismeni din întreaga lume.

Fiind vorba despre un turneu de Grand Slam, toți sportivi de top din tenis își doresc participarea și luptă pentru a câștiga puncte și a ajunge cât mai departe în tururile spre finală. Astfel fiecare rundă și fiecare partidă sunt cât se poate de antrenante, dinamice, cu lovituri de maestru și cu schimbări de situație spectaculoase.

Primul turneu de tenis din Australia a fost organizate în 1905, acesta primind numele de Australian Open abia din 1969. Turneul mai este cunoscut și sub numele de "The Happy Slam". Suprafața de joc este dură, de GreenSet albastru.

Australian Open include anul acesta o listă foarte lungă de jucătoare din România. Pe tabloul principal vor evolua: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. La dublu vor juca Raluca Olaru și Monica Niculescu, dar și Simona Halep și Gabriela Ruse. Așadar se anunță un turneu la care românii vor fi mult mai implicați emoțional.

Dacă îți plac competițiile sportive din tenis și vrei să pariezi pe favoriții tăi, ai mai sus toate motivele pentru a alege această competiție. Ai parte de tradiție, interes, spectacol și participarea celor mai buni tenismeni și tenismene, la single, dublu sau mixt.

Datorită numărului mare de jucătoare românce prezente și participării Simonei Halep ai un motiv în plus să pui mai multe pariuri și chiar pariuri câștigătoare la Australian Open.

Unde poți paria pe Australian Open 2022?

Cea mai simplă și avantajoasă metodă pentru a paria pe orice întrecere sportivă, din orice domeniu și de pe orice continent, sunt platformele online. Acestea oferă tuturor utilizatorilor mult mai multe informații și facilități decât agențiile de pariuri stradale.

Printre motivele pentru care merită să le alegi avem: un bonus consistent pentru deschiderea unui cont, cote actualizate mereu, acces la date de oriunde te-ai afla, un payout foarte bun.

Plasarea de pariuri se poate face doar prin deschiderea unui cont. Pentru autentificare și siguranța câștigurilor va trebuie să furnizezi câteva documente și date oficiale. Deschiderea unui cont poate fi făcută doar de cei care au peste 18 ani.

Oricare ar fi varianta de joc dorită și sportul pe care îl preferi, nu pierde niciodată din vedere că jocurile de acest tip implică și riscuri, deci joacă responsabil, verifică datele de licențiere ale site-ului pe care te înscrii și alege să joci doar pe platforme licențiate de ONJN.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close