Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cu toc sau platformă? Cum pot asorta pantofii cu restul ținutei mele?

Cu toc sau platformă? Cum pot asorta pantofii cu restul ținutei mele?

Majoritatea femeilor adoră pantofii cu toc, deoarece avantajează orice siluetă, complimentează toate stilurile vestimentare și emană acea notă de eleganță care ne face speciale în ochii bărbaților.

Cu toc sau platformă? Cum pot asorta pantofii cu restul ținutei mele?
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2022   •   14:13

Femeile care pun accent pe rafinament, cu siguranță vor opta pentru o pereche de sandale cu toc pentru ținutele de zi cu zi, iar doamnele care prețuiesc încălțămintea mai practică se vor simți confortabil în sandalele cu platformă.

Ce tipuri de pantofi eleganți sunt potriviți pentru zilele active?

Pantofii cu toc alungesc vizual piciorul și subliniază frumusețea și feminitatea siluetei. Totuși, există femei care pun confortul pe primul loc, iar tocurile nu reprezintă tocmai opțiunea lor preferată. Din fericire, tehnologia a evoluat suficient odată cu creativitatea designerilor, așadar există o gamă de variante care combină excepțional confortul cu eleganța. Descoperă mai multe pe  https://epantofi.ro/c/femei/pantofi/cu-toc.

  • Sandale cu toc gros

Sandalele cu toc gros garantează stil și stabilitate. Acest lucru se datorează faptului că, înălțimea este suplimentată cu câțiva centimetri, conferind și acel efect plăcut de alungire a gambei. De asemenea, sandalele cu tocul gros prezintă o structură solidă și un toc ce oferă susținere fermă piciorului în timpul mișcării. Sandalele cu toc gros sunt indicate atât în timpul unei plimbări, cât și la birou, petreceri, sau ale contexte în care trebuie să stai mult timp în picioare sau să dansezi.

  • Sandale cu toc jos

Sandalele cu toc gros sunt iubite de către toate femeile care nu se împacă tocmai bine cu tocurile înalte. Totuși, există situații în care outfitul trebuie completat cu o pereche de pantofi eleganți. În cazul de față, poți opta pentru o pereche de sandale cu toc jos, precum cele disponibile aici https://epantofi.ro/c/femei/slapi-si-sandale/platforme- piese versatile pentru ținute casual, pentru birou sau evenimente tip corporate.

Ce purtăm în timpul liber când dorim un look feminin?

Ce piese de încălțăminte ne fac să arătăm elegant în zilele noastre libere, când nu avem chef de pantofi sport? Dacă tenișii sau adidașii nu sunt stilul tău, atunci îți propunem o selecție de sandale care oferă stabilitate în timpul mersului și o notă grațioasă ținutelor casual, smart-casual sau elegante.

  • Sandale cu platformă

Sandalele cu platformă existente în portofoliu sunt definiția confortului. Designul inovativ permite un grad ridicat de comoditate și ajută femeilor mignone să adauge câțiva centimetri la înălțimea lor fără să apeleze la tocuri. 

  • Sandale cu platformă dreaptă

Acestea oferă confortul similar clasicilor teniși. Sandalele cu platforma dreaptă avantajează picioarele cu gambă subțire, care nu necesită alungire suplimentară. 

  • Sandale cu platformă pe coturn

Acestea sunt definite de calapodul curbat, prezintă o platformă la bază, iar partea din spate este înaltă. Designul conferă alungire gambei și stabilitate ridicată, mulțumită aderenței mai mari cu solul, comparativ cu pantofii ori sandalele cu toc. Această categorie de sandale menține o postură echilibrată a corpului în timpul mersului.

  • Sandale cu toc gros și platformă

Nu ai găsit răspuns la întrebarea: Ce pantofi să alegi pentru a da dovadă de stil? Află că combinația între tocul gros și platformă ridică excepțional silueta. Mai mult, oferă piciorului sprijinul necesar în zilele active, sau la ocaziile în care trebuie să stai mult în picioare. Aceste tipuri de sandale pot fi asortate cu o varietate de piese vestimentare, de la blugi mulați ori evazați și până la rochii de plajă, sau elegante.

Acum că ai descoperit variantele de sandale care înlocuiesc cu succes pantofii cu toc, selectează ceea ce îți pune în valoare personalitatea și îți avantajează silueta. Reține să cauți mărimea potrivită care să stea fixată pe picior și analizează calitatea cusăturilor pentru a evita compromiterea aspectului estetic. Definește-ți stilul personal cu selecția de sandale propusă de Epantofi, care împletesc eleganța specifică pantofilor cu toc și confortul similar pantofilor casual.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close