Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să te muți fără să transpiri deloc

Cum să te muți fără să transpiri deloc

Este posibil să te muți împreună cu familia într-o altă locuință fără ca măcar să transpiri sau să te murdărești pe mâini. Cum așa? Simplu: toată mobila și toate lucrurile din casă pot fi mutate pentru tine de profesioniștii în mutări mobilă din București.

Cum să te muți fără să transpiri deloc
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2022   •   13:13

Mutarea în casă nouă este percepută pe bună dreptate ca o corvoadă dacă este făcută fără ajutor sau cu ajutorul rudelor ori prietenilor. Cineva nu poate un lucru, altcineva nu știe cum să procedeze, spatele tuturor doare, mobila se zgârie și pereții sunt loviți. Se pierde mult timp cu lucruri secundare și se migălește insuportabil de mult cu desprinderea, dezasamblarea și reasamblarea mobilei. Și poate ce doare cel mai tare este haosul creat și amploarea misiunii de a pune lucrurile înapoi în ordine.

Cine are resursele necesare pentru mutare?

Din fericire pentru bucureșteni mai ales, sunt multe firme specializate în mutări mobilă București, care au resursele necesare pentru a transforma mutarea dintr-o corvoadă într-o reală plăcere. Au oameni pregătiți atât fizic (vânjoși și antrenați pentru acest tip de activitate fizică), cât și cu materiale specifice după ei (tot felul de materiale de protecție: folii, cartoane, pături, cutii) și cu o dubă în stare bună condusă bine de un șofer atent.

Echipele dedicate activității de mutări mobilă știu să organizeze totul dinainte, să își simplifice munca, să protejeze foarte bine toate bunurile, mobile și chiar imobile, care altfel pot avea de suferit în urma procesului de mutare, să opereze cu eficiență și în deplină siguranță și să așeze totul pe poziție la adresa de destinație, acolo unde ambalajele folosite sunt recuperate și reciclate.

Beneficii vs. costuri în privința mutării de mobilă

Tu nu ai nici posibilitățile și nici cunoștințele de a le ține în frâu pe toate atât de bine pe parcursul mutării. Este firesc să ți se pară o mare bătaie de cap dacă te încăpățânezi să te muți în regie proprie, adică fără să chemi specialiștii în ajutor. Iar dacă te gândești că nu îți permiti să apelezi la o firmă de prestări servicii de mutare a mobilei și practic a întregii tale locuințe, informează-te mai bine despre mutări mobilă București și care este raportul dintre beneficii și costuri.

Ai de ales: fie transpiri din greu trăgând de mobillă și lucruri și te alegi cu dureri de spate, de picioare și de suflet (fiindcă te doare sufletul să vezi cum mobila este ba zgâriată, ba lovită la muchii și colțuri, când putea să fie protejată și manevrată mai bine), fie procedezi cum procedează din ce în ce mai mulți bucureșteni care se mută: contactezi o firmă de mutări mobilă.

Vrei un exemplu?

SprintMove Relocation este o astfel de firmă care se ocupă cu mutări mobilă în București și nu numai. Contactezi compania și intri în legătură cu un specialist în logistică, care îți spune pașii de urmat. La data și ora stabilită de comun acord vei vedea echipa trimisă la tine în acțiune, care te va muta cu totul fără ca tu să ai ocazia măcar să transpiri! Unde mai pui că totul se întâmplă în doar câteva ore...

SprintMove Relocation este o astfel de firmă care se ocupă cu mutări mobilă în București. Când contactezi compania, intri în legătură cu un specialist în logistică, căruia îi spui situația ta și care după aceea îți spune cât te costă și care sunt pașii de urmat. La data și ora stabilită de comun acord vei vedea echipa trimisă la tine în acțiune, care te va muta cu totul fără ca tu să ai ocazia măcar să transpiri! Unde mai pui că totul se întâmplă în doar câteva ore...

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close