Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să te îmbraci pe plajă, în funcție de zodie?

Cum să te îmbraci pe plajă, în funcție de zodie?

A venit vara, sezonul zilelor petrecute la plajă, în căutarea bronzului perfect. În același timp, este destul de dificil să găsești o ținută perfectă pentru o plimbare, la asfințit sau în zori de zi, pe malul mării. Atunci… de ce să nu lași astrele să decidă ce ți se potrivește mai bine?

Cum să te îmbraci pe plajă, în funcție de zodie?
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2022   •   13:23

Ca o adevărată fashionistă ce ești, sigur vei fi încântată de aceste propuneri.

Sexy pentru Berbec

Reprezentantele sexului frumos născute în zodia Berbecului sunt recunoscute ca fiind printre cele mai pasionale femei ale zodiacului. De asemenea, nici inhibițiile nu se numără printre detaliile de care ține cont un adevărat Berbec, așa că este nevoie de ceva cu adevărat special. Femeia Berbec trebuie să găsească acele piese vestimentare care arată pur și simplu hot, și mizează mult pe culori puternice, pentru că sigur vor reuși în acest fel să trezească pasiuni aprinse în rândul părții masculine. Dacă vor însă să ofere și o latură mai romantică a firii lor, vor merge tot pe partea sexy, dar vor renunța la culorile puternice. Pe setarof.com sigur vor găsi ceea ce caută!

Îndrăzneț pentru Taur

Ca și în cazul Berbecului, avem de a face cu o personalitate puternică, una căreia îi place să domine… din cam toate punctele de vedere. Femeia Taur este o adevărată fashionistă, de aceea și ținutele sale pentru o seară pe plajă nu vor fi niciodată banale. Dimpotrivă, vor fi de-a dreptul provocatoare, cu accent pe punctele sale forte. Și să nu uităm de accesorii, care trebuie să însoțească orice ținută a Taurului, cât mai prețioase dacă se poate. Ce dacă este vorba despre o plimbare pe plajă? Luxul trebuie să fie demonstrat cu orice prilej!

Veselie pentru Gemeni

Toată lumea știe că Gemenii sunt firi vesele și joviale, iar acest amănunt poate fi lesne observat și atunci când iese la plajă, de exemplu. Ținutele potrivite sunt cele în care găsești multe imprimeuri vesele, combinate perfect. De asemenea, o femeie Gemeni va prefera mereu acele ținute în care se simte comod și are o mare libertate de mișcare. Verde și portocaliu sunt culorile pe care mizează de obicei.

Feminitate pentru Rac

O nativă a acestui semn zodiacal este foarte romantică, aproape ingenuă. Nu îi place să iasă în evidență prin culori tari, de aceea ea va purta mereu piese vestimentare feminine și diafane, cum sunt cele pe care le găsești pe https://setarof.com/. Sunt perfecte pentru un Răcușor care adoră în schimb apa, sub toate formele ei.

Strălucire pentru Leu

Ca și în cazul Taurului, avem de a face aici cu un semn zodiacal care adoră să se afle în centrul atenției. Poate chiar și mai mult decât atât. Outfit-urile sale pentru o plimbare romantică la asfințit, pe malul mării, vor împrumuta ceva din strălucirea astrului celest de pe perioada zilei. Multe paiete, inserții metalice și tot ce e mai strălucitor, pe o nativă Leu le vei găsi. Și, din fericire, știe prea bine cum să le combine pentru a obține un look perfect, de fiecare dată.

Sofisticat pentru Fecioară

Dacă este ceva imposibil în lumea asta, este să mulțumești o Fecioară. Este foarte pretențioasă, și cu gusturi ieșite din tipare atunci când vine vorba despre ținutele alese. Chiar și când vine vorba despre ținutele perfecte pentru plajă, o adevărată Fecioară va petrece mult timp prin magazine, și apoi în fața oglinzii, pentru ca rezultatul final să o mulțumească pe deplin. Ținutele sale impresionează prin perfecțiune, un pic de mister și cele mai originale accesorii.

Motivele exotice pentru Balanță

Atunci când în sfârșit au parte de relaxarea dorită, pe malul mării, nativele Balanță adoră să se încadreze perfect în peisaj. Prin urmare, ținutele sale vor fi unele în care se vor regăsi multe imprimeuri exotice. Le adoră pe cele cu nuci de cocos, palmieri, fructe sau păsări exotice.

Negru pentru Scorpion

Chiar dacă este vorba despre o plimbare la malul mării, pe plajă, o femeie Scorpion nu va renunța atât de ușor la negru, o culoare care în opinia ei îi conferă multă eleganță, stil și un pic de mister. Pentru că este vorba totuși de o activitate relaxantă, va opta pentru acele modele care îi oferă multă senzualitate, fără de care o nativă a acestui semn zodiacal nu poate trăi.

Sportiv pentru Săgetător

Una dintre cele mai în formă native ale zodiacului, femeia Săgetător este mereu în mișcare. Nu pierde niciun moment pentru a mai face puțină mișcare, iar o plimbare pe malul apei, la apusul soarelui, este pur și simplu perfect. Va alege așadar mereu ținute cât mai confortabile, cu o tentă sportivă chiar, pentru că dacă plimbarea va eșua, măcar va putea face ceva mișcare.

Simplitate pentru Capricorn

Este destul de dificil să găsești cuvintele care să descrie o femeie Capricorn. Unii ar fi de părere că este prea rigidă și conservatoare, alții o numesc pretențioasă și capricioasă… Dificil, într-adevăr. Ceea ce este cert este faptul că o femeie Capricorn va prefer mereu ținute simple, dintr-o singură culoare, din motive doar de ea știute.

Culori calde pentru Vărsător

Fire deschisă și extrovertită, o femeie Vărstător va prefer mereu culorile calde și plăcute: roz, turcoaz, galben. De asemenea, ea pune mare accent pe faptul că vrea să se simtă în largul său, așa că va opta mereu pentru haine în primul rând confortabile.

Volane pentru Pești

Cât mai multe volănașe pentru romantica din zodia Peștilor, care adoră să se simtă cea mai dorită femeie din lume, ba și mai bine, din Univers. Adoră lucrurile diafane și romantice, așa că o astfel de ținută își va compune și pentru plimbarea voastră pe plajă!

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close