Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce flori poți să dăruiești la o cununie civilă? Maison D'Or îți oferă cele mai bune sugestii

Ce flori poți să dăruiești la o cununie civilă? Maison D'Or îți oferă cele mai bune sugestii

Suntem în plin sezon de nunți și cununii civile. Florile și cadourile pe care le oferim la aceste evenimente dau bătăi de cap multor oameni, așa că astăzi ne-am gândit să îți venim în ajutorul. Specialiști de la Maison d'Or, florarie online ți-au pregătit câteva sugestii de flori potrivite pentru a fi dăruite la o cununie civilă.

Ce flori poți să dăruiești la o cununie civilă? Maison D'Or îți oferă cele mai bune sugestii
de Georgiana Adam    |    15 Iun 2021   •   14:14

Florile sunt o alegere populară pentru un cadou mai ales printre membrii unei familii sau printre prietenii apropiați.

Buchete de flori cu trandafiri albi

Una dintre cele mai clasice, însă superbe și bune alegeri este un buchet de trandafiri albi. Dintotdeauna aceste flori simbolizează puritatea și inocența și sunt perfecte pentru a fi oferite în dar unei mirese. Astfel, alegând un buchet de flori cu trandafiri albi nu vei da niciodată greș.

Trandafiri criogenati

Dacă vrei să ieși din anonimat și să oferi în dar un cadou care va rezista mulți ani, atunci alege trandafiri criogenati deosebiti. Aceștia vor aminti mereu de frumosul eveniment, dar și de tine, cel ce dăruiești.

Buchete de flori delicate cu lăcrămioare

Lăcrămioarele simbolizează inocența specifică copilăriei și puritatea unei inimi, așa că sunt perfecte pentru a fi dăruite unei mirese. Poți opta pentru un buchet compus în totalitate din lacramioare sau poți combina aceste flori cu altele colorate.

Buchet de flori vesel cu lalele

Lalelele sunt flori extrem de elegante și frumoase. Acestea sunt foarte potrivite la o cununie civilă deoarece simbolizează dragostea, perfecțiunea și delicatețea. Alege dintre un buchet de lalele monocrom sau unul multicolor, plin de viață.

Buchete de flori impresionante cu bujori

Nu există o floare mai delicată decât bujorul. Pentru o cununie civilă poți alege un buchet format din bujori roz sau o combinație între bujori albi și roz. Această minunată floare simbolizeaza romantismul și prosperitatea și este extrem de potrivită atunci când vrei să urezi fericire și casă de piatră tinerilor căsătoriți.

Buchete de flori elegante cu frezii

Unele dintre cele mai frumoase și spectaculoase buchete de flori conțin întotdeauna frezii. Aceste flori delicate impresionează atât cu parfumul lor dulce, cât și cu aspectul elegant. Freziile sunt un simbol al încrederii și al fidelității și au puterea de a aminti mereu de iubire.

Buchete de flori gingașe cu flori de liliac

Liliacul are un parfum minunat care reușește să atragă toți oamenii în jurul lui. Floricele în formă de inimă și frunzele de un verde intens sunt o prezență des întâlnită la o cununie civilă. Astfel, un buchet parfumat cu flori de liliac reprezintă o alegere perfectă.

Toate aceste flori, dar și multe altele le găsești disponibile pe site-ul florăriei Maison d'Or.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close