Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cursuri de limbi străine pentru companii - pe drumul cunoașterii cu Lingua TranScript

Cursuri de limbi străine pentru companii - pe drumul cunoașterii cu Lingua TranScript

Investiți în resursa umană. Dintre toate bunurile dintr-o companie, oamenii sunt printre cei mai importanți.

Cursuri de limbi străine pentru companii - pe drumul cunoașterii cu Lingua TranScript
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   12:12

Tehnologiile se mai schimbă, aparatura devine depășită, însă resursa umană cu experiență poate fi o garanție a succesului.

Odată ce ați înțeles acest aspect, nu veți întârzia în a pune la punct programe care să vizeze constanta dezvoltare a echipei.

Din această strategie poate face parte și planul de a căuta specialiști care să susțină cursuri de limbi străine.

Dacă optați pentru cursuri limbi straine Bucuresti desigur că veți fi răsplătiți pe termen lung cu avantaje multiple. Asta pe lângă câștigul principal, cel de însușire a cunoștințelor de limbă străină.

Avantajele cunoașterii unei limbi străine

În plan individual, știm că un angajat ce are cunoștințe de limbă străină aduce un plus de valoare echipei și companiei.

Cu atât mai mult vorbim despre avantaje, când o întreagă echipă este setată pe studiul tot mai aprofundat al unei limbi străine.

Vorbim implicit de:

  • Avantaj competițional

Indiferent de domeniu, există o competiție acerbă. O dezvoltare continuă face ca întotdeauna cei mai buni să se distingă.

Așadar, extindeți orizontul de cunoaștere, adresați-vă unui public mai larg, poate chiar celui din afara țării, pentru a avea un plus în fața competiției.

  • Deschidere pe piața externă

Setați noi parteneriate și visați cât mai sus căci ‘the sky is the limit’ spune o vorbă a americanilor.

  • Eficiență în multitasking

Studiile arată că persoanele bilingve sunt mai eficiente în ceea ce privește multitasking-ul.

  • Crește rata de fidelizare

Angajații care descoperă într-o companie sprijin pentru dezvoltare, au tendința de a deveni mai fideli echipei. Iar pe termen lung avantajul este și de partea companiei, că are alături persoane instruite, cu un solid background al informației.

Cert este că din orice perspectivă am analiza situația, exiata avantaje multiple, atât pentru fiecare angajat în parte, cât și pentru întreaga companie.

Cursurile de limbă străină ajung în curând să fie o necesitate, dacă ne raportăm la dinamica activităților la ora actuală.

Este o acțiune necesară pentru cei care înțeleg că este nevoie să se raporteze în mod profesional către partenerii și piața străină.

Asociați-vă cu un centru lingvistic care vă oferă profesionalism și diversitate de cursuri

Veți căuta pe unii dintre cei mai buni din acest domeniu și negreșit veți găsi pe cine trebuie la Lingua TranScript, cu pagina oficială LinguaTranscript.ro. Ce veți găsi aici?

Cursuri de limbi străine, acreditate, susținute chiar la sediul vostru. Poate fi vorba de curs de limbă engleză, franceză, germană, italiană sau spaniolă ce se adresează începătorilor sau celor mai avansați.

Astfel de cursuri pot fi stabilite cu o frecvență cum vă convine, chiar la sediu, pot fi de grup sau individuale.

Importantă în această ecuație este dăruirea și pasiunea cu care profesorul se ocupă de cursanți. Adulții știu foarte bine că dacă reușesc să prindă drag de o limbă străină, studiul în sine devine mai ușor.

Așadar, veți descoperi la Lingua TranScript persoane cu experiență, dedicate, talentate. care fac din studiul unei limbi străine o reală plăcere.

Drumul spre succes este pavat cu intenții bune

Iar de la intenție la acțiune mai este un singur pas. Lingua TranScript oferă nu doar cursuri de limbă străină, ci și cursuri adaptate domeniilor de afaceri.

Cei care vor participa la astfel de cursuri vor deprinde cunoștințe specifice din domeniul lor de activitate.

În grupul de cursanți vor face parte cel mult 12 persoane. Pot fi de asemenea alese orele de desfășurare, ținând cont de programul companiei și de disponibilitatea angajaților.

În funcție de specificul situației, prețurile diferă. Detalii suplimentare regăsiți în pagina oficială, linguatranscript.ro, la categoria servicii companii.

Contact:

+4 0722 333 081

[email protected]

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close