Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Daruieste-ti o vacanta calduroasa, cu cele mai noi oferte last minute Egipt de la Komsi Travel! (P)

Daruieste-ti o vacanta calduroasa, cu cele mai noi oferte last minute Egipt de la Komsi Travel! (P)

Cand te gandesti la o vacanta pe cinste, cu siguranta iti imaginezi ca te relaxezi cu un cocktail in mana pe o plaja uriasa, inconjurata de palmieri.

Daruieste-ti o vacanta calduroasa, cu cele mai noi oferte last minute Egipt de la Komsi Travel! (P)
17 Feb 2020   •   11:48

Probabil iti inchipui ca o astfel de vacanta e prea scumpa si ca va trebui sa scoti din buzunar mii de euro pentru a-ti indeplini visul, insa acest lucru nu mai este valabil in prezent.

Acum, noile oferte last minute Egipt de la agentia de turism Komsi Travel te poarta exact acolo unde iti imaginezi, la o fractiune din pretul unei vacante standard!

Iata doar un mic exemplu:

Pentru ca doi adulti sa beneficieze de o vacanta de vis, timp de 7 nopti, la un hotel de 4 sau 5 stele din Hurghada, acestia vor fi nevoiti sa scoata din buzunar in jur de 400 de euro de persoana! In aceasta oferta last minute Egipt sunt incluse cazarea, masa in sistem all inclusive si transportul cu avionul direct in Hurghada, la doar cateva minute de destinatia aleasa!

In plus, in functie de oferta last minute Egipt pentru care optezi, poti avea parte si de bonusuri, precum gratuitatea asigurarii medicale si STORNO sau transferul intern de la aeroport, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa organizezi nimic!

Hurghada este una dintre destinatiile preferate de turisti, de-a lungul anilor ridicandu-se peste 100 de hoteluri pe malul Marii Rosii. Cu toate acestea, statiunea nu este recunoscuta doar pentru plajele superbe, recifurile de corali si fauna subacvatica, ci si pentru aventurile pe care le poti intreprinde pe mare, pentru viata efervescenta de noapte , pentru sporturile acvatice sau Aqua Park-urile care ii incanta pe cei mici!

Chiar daca marea va fi la doar cativa metri distanta, iar sporturile nautice sunt ideale chiar si in aceasta perioada din an, apa nu este singurul element de distractie care face parte din oferta last minute Egipt de la Komsi Travel!

Poti alege, optional, o excursie la unul dintre obiectivele turistice din apropiere sau te poti delecta cu un safari in desert. Fie ca alegi o cursa 4x4 printre dunele de nisip sau o noapte romantica la lumina stelelor intr-un sat autentic de beduini, aceasta experienta trebuie traita pe propria piele ca sa o crezi cu adevarat!

Cei cu un simt de aventura mai atenuat se pot relaxa la umbra palmierilor, pot face snorkeling , masaj sau chiar participa la un curs de golf pentru incepatori! Exista optiuni pentru oricine, indiferent de varsta sau de buget!

Cuplurile tinere sunt binevenite in Hurghada, oras care gazduieste cluburi faimoase in toata lumea, precum Ministry of Sound Egypt sau Hard Rock Café. Desigur, orasul este perfect pentru shopping, cu piete si bazaruri de unde poti cumpara suveniruri pentru cei dragi de acasa!

Totodata, cei pasionati de istorie vor fi de-a dreptul incantati! Exista foarte multe tururi optionale in Valea Regilor, la complexele din Luxor sau Karnak, unde poti descoperi misterele pierdute ale fascinantului Egipt Antic!

Asadar, nu mai sta pe ganduri si vaneaza cele mai bune oferte last minute Egipt de pe site-ul Komsi Travel! Ia-ti liber de la griji si stres si vino intr-o vacanta calduroasa, perfecta pentru aceasta perioada din an! Nu uita sa-ti iei si aparatul foto, pentru ca odata intors, nu-ti va veni sa crezi cat de bine te-ai simtit! Alege o vacanta last minute Egipt de la Komsi si da startul relaxarii!

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close