Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce avem nevoie de un smartphone? (P)

De ce avem nevoie de un smartphone? (P)

Indiferent ca ne place sa acceptam acest lucru sau nu, am ajuns sa fim dependenti de smartphone-uri, datorita multiplelor sarcini pe care acestea le pot indeplini cu succes.

De ce avem nevoie de un smartphone? (P)
26 Mai 2020   •   15:39

In continuare veti descoperi cateva motive pentru care am devenit dependenti de aceste dispozitive. Veti afla apoi si cum sa va protejati telefoanele, folosind diferite accesorii telefoane.

In aceste zile, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante dispozitive pe care le puteti folosi pentru a va ajuta viata este un smartphone. Daca aveti deja unul, atunci veti sti cat de importante sunt.

Conectivitate

Smartphone-urile sunt atat de importante in aceste zile datorita conectivitatii pe care o ofera. Aceasta nu este doar o imbunatatire a apelurilor telefonice si a mesajelor text. Dar exista si numarul de optiuni de conectivitate disponibile. Prin intermediul smartphone-ului dvs., puteti accesa Facebook si alte site-uri de retele sociale cu usurinta.

Pe langa aceasta, aveti si o serie de servicii de conexiune noi si avansate. Exista lucruri precum Viber, care actioneaza ca un serviciu de apeluri internationale precum Skype. Acest lucru economiseste bani in ceea ce priveste efectuarea unui apel telefonic.

Una dintre cele mai populare aplicatii de conectivitate care se poate instala pe un smartphone, cu siguranta este aplicatia de mesagerie instantanee Whatsapp. Aceasta functioneaza prin conexiunea la internet si poate utiliza Wi-Fi pentru a va asigura ca nu va consuma datele mobile.

Pe langa toate acestea, puteti trimite si primi e-mailuri. Cand configurati telefonul, veti avea optiunea de a sincroniza o adresa de e-mail cu telefonul, pentru a avea acces la e-mailurile dvs. in orice moment al zilei.

Eficienta

Unul dintre lucrurile care fac smartphone-urile atat de vitale pentru viata noastra de zi cu zi este in mod evident eficienta lor. Viteza cu care pot fi efectuate sarcinile pe un smartphone este aproape inegalabila. De fapt, exista anumite ocazii in care pot fi chiar mai rapide decat utilizarea calculatoarelor. Dimensiunea unui smartphone face ca acesta sa fie aproape un computer in miniatura.

Faptul ca puteti sincroniza adrese de e-mail de pe smartphone-ul dvs. il face de nepretuit. Daca utilizati telefonul pentru afaceri, atunci este si mai eficient. Va permite sa va pregatiti si sa comunicati cu oamenii chiar daca sunteti in miscare.

Din punct de vedere al afacerii, puteti utiliza si smartphone-ul pentru a va conecta si colabora cu colegii. Aplicatii precum One Drive si Google Docs inseamna ca puteti crea si partaja informatii cu altii. Acest lucru inseamna ca puteti lucra in miscare oriunde v-ati afla.

Functional

Poate cel mai important beneficiu al smartphone-urilor este functionalitatea acestora. In zilele noastre exista putine lucruri care nu se pot face cu un smartphone. Dupa cum am mentionat, il puteti folosi pentru lucru, ca aproape un computer portabil. Insa, un smartphone este mult mai mult decat o simpla conectivitate si eficienta.

Puteti de exemplu sa stocati date importante, cum ar fi fisiere, informatii si detalii pe telefon. Exista o aplicatie pentru aproape orice in aceste zile.

S-ar putea sa doriti sa faceti servicii bancare online, sa consultati cele mai apropiate cafenele din zona dvs. sau sa aflati cele mai bune locuri pentru a parca. Puteti vizita magazinul de aplicatii si puteti gasi aplicatii pentru aproape orice v-ati putea gandi.

In afara de aceasta, puteti utiliza, de asemenea, masuri de securitate pentru a va proteja telefonul. Incercati sa setati coduri pin pentru a va proteja receptorul si cartela SIM. De asemenea, puteti bloca numere daca este necesar. Smartphone-ul dvs. va permite sa setati detalii de apel pentru numere. Asadar, va puteti controla complet de la cine primiti apeluri.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care smartphone-urile sunt atat de importante in viata noastra. Din acest motiv, este important sa va asigurati ca alegeti un dispozitiv performant, care sa faca fata cerintelor dvs.

Alegeti o husa smartphone compatibila pentru dispozitiv, dar si un geam de protectie pentru ecran. Cumparati accesoriile de-odata cu telefonul, pentru a-l proteja cat mai bine.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close