Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce se merită să locuiești în ansamblul rezidențial President Residence

De ce se merită să locuiești în ansamblul rezidențial President Residence

Îți dorești enorm să ai propria locuință, dar în același timp parcă nu ai vrea ceva clasic, devenit aproape banal. Vrei ceva ca în străinătate, unde să vii cu drag acasă, și care să îți devină mai mult decât un simplu spațiu de locuit, să fie acel ”cămin” pe care ni-l dorim cu toții. În acest caz, soluția este mai simplă decât pare la prima vedere: alege un apartament amplasat într-un ansablu rezidențial și nu vei fi dezamăgit.

De ce se merită să locuiești în ansamblul rezidențial President Residence
de Georgiana Adam    |    25 Iun 2021   •   09:38

Avantaje de care te bucuri într-un ansamblu rezidențial

Există o mulțime de decizii pe care trebuie să le iei atunci când îți achiziționezi o locuință. Una dintre acestea se referă și la posibilitatea de a locui într-un ansamblu rezidențial.

Recomandarea noastră este că dacă ai această posibilitate, nu ezita, deoarece ai parte de multe avantaje. Nu știi care sunt? Atunci citește rândurile de mai jos și vezi dacă nu cumva îți sunt pe plac.

Aproape de natură

Adori natura și mereu ți-ai dorit să locuiești într-un spațiu aproape de ea, dar fără să renunți în același timp la confort?

Atunci cu siguranță o locuință amplasată într-un ansamblu rezidențial este cea potrivită pentru tine.

De regulă aceste mari complexe sunt construite în afara orașului, tocmai pentru a fi cât mai aproape de natură.

Ce poate fi mai odihnitor decât să vii seara de la serviciu și să te relaxezi pe balcon, inspirând aer curat, departe de praful și de aglomerația din oraș.

Și, în plus, nici nu poți să te plângi că ai de suferit din cauza confortului. Dimpotrivă! Ai atât de multe facilități pe care chiar și cei care locuiesc în centrul orașului poate nu le au la dispoziție.

Comunitate mai unită

Ai urmărit desigur multe filme americane în care vecinii se cunoșteau unii cu alții, socializau mai mult, erau chiar prieteni. Așa ceva ți-ar plăcea și ție, să trăiești într-o comunitate mai unită, care să fie ca un fel de familie extinsă.

Acest lucru este posibil într-un ansamblu rezidențial, și cu siguranță îți vei găsi prieteni cu puncte comune, cu care să te poți să te simți în largul tău.

În plus, cei mici vor avea cu siguranță mulți parteneri de joacă, cu care vor petrece clipe minunate în parcul cu care este prevăzut ansamblul în care locuiți.

Mai multă siguranță

Din păcate, vremurile de azi nu mai sunt atât de sigure, și efectiv îți este teamă de fiecare dată când îți lași copiii la școală, la grădiniță, sau pur și simplu la joacă în parc sau în fața blocului.

Atunci când locuiești într-un ansamblu rezidențial lucrurile sunt mult mai simple, deoarece aici ai parte de măsuri de siguranță sporite: paza clădirilor, dar și a întreg perimetrului complexului.

Mai mult, există ansambluri rezidențiale unde există nu doar pază umană și supraveghere video, ci și echipamente cu care se poate interveni rapid și eficient în cazul incendiilor.

Facilități deosebite

Pentru ca persoanele care locuiesc aici să aibă parte de cea mai bună experiență, dezvoltatorii imobiliari au luat în calcul și investiția în mult mai multe facilități.

Astfel, nu ar trebui să te mire atunci când auzi de piscină în aer liber, săli de fitness, mai multe spații verzi, locuri de joacă pentru copii și să nu uităm nici de locurile de parcare.

Și, dacă tot a venit vorba despre facilități, avem pentru tine și o sugestie de ansamblu rezidențial, care ar putea deveni locul pe care îl numești acasă. Este vorba despre https://presidentresidence.ro/, un proiect amplu care se dezvoltă pe 27.000 de metri pătraţi şi oferă accesibilitate maximă către toate punctele de interes ale Craiovei.

Apartamentele sunt de tip studio, cu două şi trei camere, și nu sunt deloc înghesuite. Dimpotrivă, sunt caracterizate prin compartimentări generoase şi finisaje premium.

Astfel, cei care vor locui aici se vor bucura uşi exterioare cu sistem antiefracţie, evident izolate termic şi fonic, tâmplărie PVC Salamander 5 camere, sticlă tripan, feronerie Roto, uşi interioare, plăci ceramice de calitate superioară, pentru pardoseală s-a montat parchet de trafic intens.

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, iar totul este la superlativ. Indiferent că este vorba despre cabine de duş, căzi, chiuvete, toalete, baterii Kludi, toate sunt la cele mai înalte standarde.

Apartamentele mai sunt dotate și centrală termică proprie, preechipare aer condiţionat, încălzire în pardoseală, izolaţie termică şi fonică. Preocupat de utilități? Nicio problemă, ai parte de conexiune la telefon, cablu, internet, și să nu uităm nici de contorizarea individuală la apă, gaze, curent electric.

Accesul securizat în parcare şi în incinta blocului este din nou un mare plus, tot în avantajul tău. Zidăriile exterioare au fost realizate cu materiale de calitate superioară marca Ytong 40 cm clasa A+, iar aceeași marcă a fost aleasă și pentru pereții interiori.

Cu siguranță va fi ceva de vis să locuiești aici, deoarece nu te vei plânge de lipsa spațiilor verzi, vor exista suficiente locuri de parcare, inclusiv parcare subterană dotată cu adăposturi antiaeriene, posturi pentru alimentare maşini electrice, parcare biciclete, dar și acele echipamente pentru stingerea incendiilor despre care ți-am amintit mai sus.

Din păcate, există și unele dezavantaje, iar unul dintre ele este distanța destul de mare față de centrul orașului. Dar, totul se rezolvă ușor atunci când ai autoturismul personal, sau autoritățile locale au prevăzut stații ale transportului în comun în apropiere.

Prin urmare, dacă îți permiți această mutare, fă-o cu inima împăcată, pentru că nu vei regreta nicio secundă decizia pe care ai luat-o!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close