Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Din vorbă-n vorbă despre.... Panouri Solare- Din vorbă-n vorbă cu cei mici

Din vorbă-n vorbă despre.... Panouri Solare- Din vorbă-n vorbă cu cei mici

Clujenii de la Carpat Energy s-au ținut de promisiune și doar ce au lansat a doua parte din seria Din vorbă-n vorbă despre... Panouri Solare. De data aceasta, cei mici au fost întrebați despre poluare, soare, energie, verde și natură.

Din vorbă-n vorbă despre.... Panouri Solare- Din vorbă-n vorbă cu cei mici
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   12:03

Astfel ce-a de-a doua parte a campaniei, articolul Din vorbă-n vorbă cu cei mici, pe care îl puteți citi aici,scris în cinstea prichindeilor și înspre educarea lor, vine și ne aduce informații extrem de amuzante despre panourile solare.

Bucurie mare prin acest articol, dar bucurie și mai mare prin concursul pe care îl desfășoară din drag de copilărie. Urmăriți-i pe pagina lor de facebook pentru a putea participa la concurs și pentru a câștiga o trotinetă electrică.

Astfel de campanii sunt mereu binevenite, iar cei mici cu siguranță se vor bucura de asta, nu doar fiindcă este un cadou simbolic oferit de ziua copilului, ci pentru că educarea înspre protejarea mediului este o necesitate și o activitate mai mult decât plăcută.

Vă lăsăm aici câteva lucruri trăsnite despre panouri și vă invităm să stați aproape, fiindcă cel de-al treilea advertorial este în proces chiar în acest moment, iar echipa frumoasă de la Carpat ne va oferii informații reale, esențiale și cu scop, direct de la utilizatori. 

Soarele este o minge mare de foc care atunci când te atinge te arde și îți face pielea maro. De aceea există copii de culoare maro.”

Soarele este un sistem solar, care ne încălzește viața, oferindu-ne căldură. Este a doua cea mai mare  stea din Univers. Fiindcă cea mai mare este Venus.” 

Îmi place în parc, e a doua mea casă, acolo pot alerga și pot să fac mizerie, fără ca mama să mă certe.” Pe cât de inocent, pe atât de poluant acest răspuns.  

Pentru noi, campania Din vorbă în vorbă cu cei mici, este un mijloc de atragere a atenției față de grija pentru natură și poluarea care se întâmplă cu, sau fără acordul nostru. Îndemnăm părinții, rudele, frații mai mari să povestească cu cei mici despre natură, despre reciclare, despre plastic, pe scurt despre iubirea față de mediul înconjurător.

Așa cum ne străduim noi adulții să fim responsabili și să trăim cu grijă față de noi și natură, așa și prichindeii au nevoie să înțeleagă încă de la vârste fragede ce înseamnă energia verde, poluarea și importanța naturii în dezvoltarea lor armonioasă.

Poluarea e atunci când oamenii aruncă gunoi în apă și pe plajă.”

Nu știu de ce mama mă tot pune să arunc bidoanele de plastic în sacul galben, dar o ajut cu drag.”

Până data viitoare, încheiem cu una din întrebările adresate de ei: Ți-ar plăcea să te încălzești doar de la soare?

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close