Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dulapul metalic, solutia ideala pentru o casa decorata in stil minimalist

Dulapul metalic, solutia ideala pentru o casa decorata in stil minimalist

In ultimii ani, a aparut si printre romani moda de a-si decora apartamentele si casele intr-un mod cat mai simplu cu putinta, respectand trendul minimalist. Acesta a prins contur in Occident, in special in tarile scandinave, unde locuintele sunt mult mai aerisite din punct de vedere vizual, peretii sunt albi sau nefinisati, iar piesele de mobilier sunt putine si, de obicei, toate in aceeasi culoare.

Dulapul metalic, solutia ideala pentru o casa decorata in stil minimalist
06 Feb 2020   •   14:45

In Romania, in special in blocurile construite recent, se observa trecerea de la stilul comunist, cu covoare, tablouri si obiecte masive de mobilier, inclusiv sifoniere, la stilul nou, mult mai atractiv.

Un alt trend in decoratiuni interioare, la fel de apreciat de o mare parte dintre romani, este cel industrial, in care unele dintre obiectele de mobilier sunt metalice, iar anumite tevi si instalatii sunt lasate la vedere, creand un contrast interesant cu peretii de culoare deschisa.

Daca si tu doresti sa iti decorezi casa intr-unul dintre cele doua stiluri, minimalist sau industrial, si sa creezi o atmosfera placuta in locuinta ta, ai nevoie de un dulap metalic. OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr. 1 din Romania, iti pune la dispozitie numeroase astfel de obiecte.

Un dulap metalic are un aspect atemporal, integrandu-se cu succes intr-o locuinta care nu este "sufocata" de numeroase alte obiecte de mobilier. La exterior, dulapul metalic se remarca printr-o structura robusta, iar pata de culoare poate fi obtinuta daca, in loc de gri, alegi sa comanzi usi vopsite in albastru, galben, portocaliu, rosu sau verde.

Adevarata valoare a unui dulap metalic este data, insa, de interiorul sau, mai exact de diversele tipuri de compartimentari, care il fac util in numeroase zone din casa, dupa cum vom vedea in continuare.

1. In dormitor sau pe hol - dulapul metalic cu usi glisante

In cazul in care doresti sa depozitezi haine intr-un astfel de obiect de mobilier, ai nevoie de unul cat mai incapator si cu o compartimentare cat mai simpla. Mai exact, vorbim despre numeroase polite, eventual reglabile pe inaltime, si care nu trebuie sa suporte o greutate foarte mare, intrucat dulapul va gazdui doar obiecte de imbracaminte.

Oferta OfficeClass.ro: Numar usi - 2 / Numar polite - intre 1 si 10 / Dimensiuni - intre 1.200x450x900 de milimetri si 1.800x450x2.500 de milimetri

2. In bucatarie - dulapul metalic pentru medicamente

Dulapurile pentru medicamente, care pot fi folosite atat in locuinte proprii, cat si in farmacii, au geamuri mari, pentru ca produsele din interior sa fie vizibile, si incuietori sigure, pentru a impiedica accesul copiilor.

Oferta OfficeClass.ro: Numar usi - 2 / Numar polite - 3 / Dimensiuni - intre 800x400x1.800 de milimetri si 800x400x.1920 de milimetri

3. In baie, pe hol sau in debara - dulapul metalic pentru obiecte de curatenie

Acestea au o compartimentare deosebita, fiind dotate atat cu polite, cat si cu un spatiu inalt, pentru galeata si mop sau matura.

Oferta OfficeClass.ro: Numar usi - 1 sau 2 / Numar polite - 3 sau 4 / Dimensiuni - intre 600x400x1.800 de milimetri si 1.000x400x1.800 de milimetri

4. In garaj - dulapul metalic pentru scule sau unelte

Nu in ultimul rand, un dulap pentru scule si unelte trebuie sa fie rezistent, pentru a suporta greutatea acestora, dar si ajustabil, pentru a se plia diverselor obiecte pe care le poate gazdui.

Oferta OfficeClass.ro: Numar usi - 1 sau 2 / Numar polite - intre 1 si 4 (plus sertare) / Dimensiuni - intre 500x450x1.000 de milimetri si 1.000x420x1.980 de milimetri.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close